Red De Aap: Stemexpressie heeft je nodig!

Ik kwam onderstaande oproep tegen in de nieuwsbrief van een van onze aanbieders, Marius Engelbrecht Stemexpressie. Ik deel het graag, ook omdat deze Stemexpressie-ruimte zo heerlijk is om te gebruiken. Als Bewust Den Haag mochten we meermaals van zowel het bovenzaaltje als de benedenruimte gebruik maken. En dat was perfect voor onze Inspiratieavond en workshops. Misschien ook iets voor jou? Maar dan moet het wel kunnen... Lees snel hoe je kunt helpen:

'Meestal sturen we een nieuwsbrief om ons aanbod aan te kondigen, maar deze keer willen we je iets vragen. Zoals je je waarschijnlijk kunt voorstellen is stemexpressie is door de coronacrisis hard getroffen. We hebben van alles gepland maar ook weer afgelast. Tijdens de strengere lockdowns zijn er helemaal geen workshops, in de soepeler fasen wel af en toe. Maar in onze cursusruimte de AAP kan dat alleen met kleine groepen (corona-proof). We zijn blij met wat steun van de overheid, maar die is niet genoeg om te overleven. De huur van de AAP, de thuisbasis van stemexpressie, is niet meer te betalen.

Daarom hebben we met een aantal betrokken klinkers een plan gemaakt voor crowdfunding, om stemexpressie te redden. We hebben jullie hulp nodig! Met een doneeractie willen we de huur van de AAP voor het jaar 2021 veiligstellen, en ook af en toe andere ruimtes huren om met grotere groepen (eigenlijk de normale groepsgrootte) te kunnen werken. Het zou geweldig zijn als je wilt helpen! Alle bedragen, groter of kleiner, zijn welkom. Ook als je stemexpressie zelf nog niet kent, weet dat je hier heel veel mensen blij mee maakt. Wij hopen dat veel mensen willen helpen. Zie hieronder hoe dit werkt. Bij voorbaat heel veel dank!

Hartelijke groet,

Marius, Fredelief en het doneeractie-team Marleen, Maarten en Wouter

De doneeractie loopt via de website Doneeractie.nl. Daarmee is het een veilige en overzichtelijke manier van doneren. Het kan anoniem en het kan met je naam erbij. Als je hier klikt ga je automatisch naar de juiste pagina van Doneeractie. Daar vind je alle informatie.'

Gabriella van der Linden

Gabriella van der Linden is co√∂rdinator van Bewust Den Haag, naast haar ondernemingen Moestuinieren aan de Keukentafel en Werkwoordwinkel.

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...