De Haagse agenda voor juli en augustus van bewuste organisaties, praktijken en ondernemers!

Doe je mee, komende maand, met bijzondere retraites, vakanties en zomercursussen? Of kies je voor het Permacultuur Zomerfestival? Misschien voel je meer voor systemisch werk, coaching of een mindfulnesstraining - of ga je lekker fruitplukken met de kindjes, naar biodanza op het strand of de mannencirkel? Er is hoe dan ook genoeg te doen om het hele buitenland niet te missen!

Je kunt weer een paar weken vooruit. Maar wist je dat alles ook altijd zichtbaar is via de Agenda op onze website, ook voor de toekomst? Een aanrader voor de cursussen die voor september en later gepland staan, maar wel snel vollopen. Of om de betreffende dag bijtijds te kunnen blocken in je agenda! Ik noem graag de Werkplaats Lief voor Jezelf van Heidi Vijverberg, en de cursus Intuïtief Schrijven van Sarah Muiderman. Check ze! En check de rest!

Deze maand heb je de keuze uit maar liefst vier nieuwe blogjes. Je vindt ze hieronder en natuurlijk op de website.

Ook deze maand sloten zich nieuwe leden aan bij ons platform - een heel hartelijk welkom dus aan Carme Almarza, Usha Nirandjan en Vera uit de Weerd In het overizicht hieronder vind je wat ze bieden! 

Help of inspireer jij óók anderen? We helpen je er graag bij door jouw activiteiten de aandacht te geven die ze verdienen. Ben je nog geen aanbieder bij ons? Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda en op onze Facebookpagina - en natuurlijk je eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail me of kom langs... we zien je graag.  

Ik wens je een heerlijke zomer!

Gabriella van der Linden

Team Bewust Den Haag

Nieuw aangesloten bij Bewust Den Haag

Lees je lekker mee? 

Inspirerend lezen over de verkoop van de Dekkershoeve, over Voedselbuurtbos GeuzeGroen tussen Zoetermeer en Den Haag, over meehelpen met Peace in the Park en last but not least: over taggen en getagd worden op social media. Klik op de naam of kies zelf op de overzichtspagina: https://www.bewustdenhaag.nl/blog

Agenda 15 juli - 15 augustus 2021