De Haagse agenda voor juli en augustus van bewuste organisaties, praktijken en ondernemers!

Doe je mee, komende maand, met bijzondere retraites, vakanties en zomercursussen? Of kies je voor het Permacultuur Zomerfestival? Misschien voel je meer voor systemisch werk, coaching of een mindfulnesstraining - of ga je lekker fruitplukken met de kindjes, naar biodanza op het strand of de mannencirkel? Er is hoe dan ook genoeg te doen om het hele buitenland niet te missen!

Je kunt weer een paar weken vooruit. Maar wist je dat alles ook altijd zichtbaar is via de Agenda op onze website, ook voor de toekomst? Een aanrader voor de cursussen die voor september en later gepland staan, maar wel snel vollopen. Of om de betreffende dag bijtijds te kunnen blocken in je agenda! Ik noem graag de gabriella AT bewustdenhaag DOT nl of kom langs... we zien je graag.  

Ik wens je een heerlijke zomer!

Gabriella van der Linden

Team Bewust Den Haag

Lees je lekker mee? 

Inspirerend lezen over de verkoop van de Dekkershoeve, over Voedselbuurtbos GeuzeGroen tussen Zoetermeer en Den Haag, over meehelpen met Peace in the Park en last but not least: over taggen en getagd worden op social media. Klik op de naam of kies zelf op de overzichtspagina: https://www.bewustdenhaag.nl/blog