Kom jij het team van Peace in the Park versterken?

Vacatures voor marketing en social media – video producer – video editor... Kom jij ons team versterken?

Peace in the Park is op zoek naar vrijwilligers die het thema ‘Innerlijke Vrede’ een warm hart toedragen en die hun talenten en vaardigheden graag inzetten om de programma’s van Peace in the Park via social media en video’s een groter bereik te geven. Waar we naar op zoek zijn, zijn personen met marketing & social media als passie en personen met videobewerking en videoproductie skills.(m/v).

Wat je ervoor terugkrijgt is deel zijn van een bevlogen team en van een samenwerking die energie geeft in plaats van kost. Naast dat je veel ervaring opdoet, is het inhoudelijk een leerrijke omgeving waarvan innerlijke vrede de kern vormt. De organisatie kenmerkt zich als creatief, verdiepend, laagdrempelig, open en inclusief met een waaier aan contacten, evenementen en nieuwe mogelijkheden. Help jij ons als Stichting om Peace in the Park online een stevig fundament te geven?

Wie wij zijn

Peace in the Park is een jaarlijks terugkerend evenement dat 7 edities heeft plaatsgevonden in de Paleistuin te Den Haag en één editie online. Aanleiding voor de eerste editie in september 2013 was het honderd jarig bestaan van het Vredespaleis. Het karakter van Peace in the Park onderscheidt zich door de focus te leggen op het ontwikkelen en herontdekken van innerlijke vrede. Peace in the Park is partner van Just Peace (www.justpeace.nl)  een overkoepelend netwerk van allerlei (internationale) organisaties op het gebied van vrede.

Voorlopig zien we er als projectteam vanaf om een groot festival te organiseren, en willen we des te meer de focus leggen op de inhoud en het ervaren van innerlijke vrede. Dit willen we als programma- inhoud digitaal aanbieden zodat mensen op hun eigen tijd en op hun eigen plek (park, tuin, balkon e.a.) met eigen vrienden en familie een beleving van die innerlijke vrede kunnen hebben.

Onze website stáát en ook online marketing is natuurlijk niet meer weg te denken uit onze marktbenadering. Dit laatste vraagt echter meer dan het opzetten van Google en Facebook advertising campagnes. Ook onze eigen social kanalen verdienen aandacht en daar is plek voor jou! 

Wie we zoeken:

Marketing en Social Media (m/v)

Ruime kennis en ervaring met social media kanalen en formats en natuurlijk een dito interesse in alle mogelijkheden die deze kanalen bieden. Op dit moment gebruiken we in elk geval facebook, instagram, youtube en een website als platforms. Jou rol zal zijn om deze kanalen te voeden en te voorzien van nieuwe updates en posts. Daarnaast zet je in om nieuwe doelgroepen aan te spreken en het bereik te vergroten. Je hebt gevoel voor persoonlijke ontwikkeling en het leuk vinden om met diepgaande onderwerpen bezig te zijn.

Pro-actief en gemotiveerd.
Je hebt een scherpe pen en gevoel voor taal. 
Ervaring met Adobe (Indesign, Illustrator en Photoshop).
Ervaring met Google Analytics (Universal Analytics) is mooi meegenomen!

Video Producer (m/v)
Als video producer ben jij verantwoordelijk voor het gehele productieproces van het eerste concept tot de oplevering van de videocontent. Je zal je voornamelijk bezighouden met:
Het managen van projecten van begin tot eind en zorgen dat de deadlines gehaald worden.
Contact onderhouden met nieuwe en huidige klanten om creatieve videoconcepten en offertes uit te werken. Draaidagen organiseren. Hierbij kun je denken aan casten en het opstellen van scripts en draaiboeken. Producties begeleiden en regisseren op draaidagen. Aansturen en samenwerken met de editors en animators om het afgestemde eindproduct op te leveren.

Video editor (m/v)
Waar ben jij als video editor écht goed in?
Als video editor ben je onderdeel van het projectteam en zorg je er samen met je directe collega’s voor dat gedraaid materiaal wordt omgezet in geweldige montages. Jij bent vliegensvlug in Adobe Premiere. Het is geen must maar wel mooi meegenomen als je de weg kan vinden in After Effects . Zo zorg jij ervoor dat het verhaal dat op papier staat nog beter wordt door de juiste dosis creativiteit in de montage te leggen. Uiteraard ben je breed geïnteresseerd en werk jij net zo lief aan een documentaire als een korte social media-update. Kun je ook nog animeren en is colour grading je niet vreemd?

Reageren?
Voor alle vacatures geldt: Tijdsbesteding bepalen we in overleg, afhankelijk van jouw inbreng en mogelijkheden.
Solliciteren op één van de vacatures? Mail naar info AT peaceinthepark DOT nl en voeg daarbij een korte motivatie en je cv toe. 
Indien van toepassing, graag ook je portfolio meesturen.

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...