En zo begon het...

En zo begon het, een halfjaar geleden: Talk Earth To Me. Hoe trigger je met je kunst betrokkenheid met de aarde? Hoe laat je zien wat jou inspireert, als we het hebben over klimaatverandering, plasticzooi en leeg bodemleven? En hoe inspireer je anderen?

Vandaag richt ik letterlijk de blik op morgen, op vrijdag 16 augustus, als de toffe tentoonstelling die het resultaat van dit alles is de deuren opent… En ik sta met opengevallen mond. Wie er binnenwandelt, ervaart hoop ik hetzelfde. Want hoe verschillend de kunst van alle vier, en hoe het in elkaar verweven precies zegt waar het om draait: de troep, letterlijk en figuurlijk - en de schoonheid. Juist door het stromen ontstaat er zonder overleg. Juist door bewust voelen en waarnemen krijg je inzicht, verandert er iets en komen er koppen uit het zand.

Bewust Den Haag is supertrots dat te mogen faciliteren… we vormen immers samen het ondernemersplatform van betrokken mensen en organisaties in deze regio. Van Zoetermeer tot de kust, van coach tot kunstenaar, van duurzame winkelier tot vegan caféhouder willen we triggeren tot bewuste keuzes rond gezondheid. Van je geest, je lijf en de aarde.

En voel jij je aangesproken? Doe er iets mee!

Met Anneke Zwolsman-Westing, Mariska Mallee, Hans Swaep, Charlie Taylor en Gabriella van der Linden. Bij ANNA Vastgoed & Cultuur aan de Korte Vijverberg 2, bij de Talk Earth To Me Vernissage en Talk Earth To Me Ontmoetingen.

Gabriella van der Linden

Gabriella van der Linden is coördinator van Bewust Den Haag, naast haar ondernemingen Moestuinieren aan de Keukentafel en Werkwoordwinkel.

Reacties

Sonja van der Burg 2019-08-23 21:03:52 wat een prachtige en samenhangende expositie is het inderdaad geworden!
Heel veel succes nog in de komende dagen en ik hoop misschien ooit mee te mogen doen met een toekomstige expo van Bewust Den Haag!
Top!

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...