Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Permacultuur Zomerweek mét kinderprogramma! GECANCELD
MA 03 augustus | 10.00-21.30 uur | Den Haag

03 augustus 2020 t/m 08 augustus 2020 |
| € 475 inclusief maaltijden


GECANCELD In 6 dagen naar een ontwerp voor je bestaande of gedroomde permacultuur-project.
We volgen de stappen die nodig zijn voor een ontwerp voor een kleiner of groter Permacultuur-project met behulp van de ontwerpprincipes. Het gaat om het ontwerpproces en wat er in de praktijk voor nodig is aan verkenning, observatie, analyse, inspiratie en ideeën. 
Een week om je vakantie betekenis en inhoud te geven en zo het nuttige met het aangename te verenigen. Ervaren docenten Taco Blom,  Rutger Spoelstra en Ishi Crosby begeleiden je in een proces naar meer inzicht in, kennis van en vertrouwen in 'het samenwerken met de natuur'. Lees meer over de inhoud via de websitelink!

Kinderprogramma:
Om het voor met name ouders makkelijker te maken deel te nemen willen we een parallel kinderprogramma organiseren, dat zowel speels, avontuurlijk en leerzaam is. Het is voor kinderen van 6 t/m 11 jaar. 
Aan dit onderdeel wordt op dit moment nog gewerkt. Maar neem even contact met ons op als u daarvan gebruik denkt te willen maken.

Overnachten:
Overnachten is niet inbegrepen. Woon je in of in de buurt van Den Haag dan is dat waarschijnlijk geen probleem. Woon je verder weg en heb je bv geen vrinden of familie in de buurt dan willen we helpen bij het vinden van een plekje (bv camping, betaalbare B&B o.i.d.). Geef dat dan even aan op het aanmeldformulier.

Informatie + Aanmelden » Permacultuur Nu! | Menno Swaak

www.permacultuur.nu

Eetbaar Park (Zuiderpark).
Vreeswijkstraat 64, hek achter bezinestation
Den Haag

Menno Swaak
06-26130464
info AT permacultuur DOT nu

Meer agenda van Permacultuur Nu!

Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!