Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Pilot Online Training Van Stress naar Innerlijke Rust
DI 07 april | 20.00-21.00 uur | Wateringen

duur training 6 weken data volgt
97,00


Ik heb de afgelopen dagen met hart en ziel gewerkt en nu kan ik jou vertellen dat het gelukt is. Ik ga je laten zien wat het is geworden. Ik ben super enthousiast, want nu kan ik nog meer mensen bereiken om van Stress naar Innerlijke Rust te bewegen. 

Het is heerlijk om in je rust zijn en je toch in de drukte van alle dag te kunnen begeven zonder er last van te hebben. Ik ga deze online training voor het eerst geven en ik nodig jou uit om mee te doen. Het is een pilot, zoals ze dat noemen. Een pilot betekend dat alles de eerste keer is en dat jij input kan geven om de training vorm te geven. Wat heb jij nodig om Minder Stress en meer Innerlijke Rust te ervaren? 

Bonus voor jou: In deze training krijg jij praktische tools die je dagelijks kunt gebruiken. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en er is voldoende ruimte om vragen te stellen over je persoonlijke situatie. 

Omdat het een pilot is heb ik maar 10 plekken beschikbaar. Wil je meer weten? Stuur me een bericht of volg deze link naar mijn gloednieuwe pagina waar je alles kunt lezen over deze online training. Ik heb er zo'n zin in! Doe je ook mee? Ik wens je een mooie ervaring bij het lezen van de informatie en hoop natuurlijk dat jij een Ping moment hebt en mee wilt doen.

Informatie + Aanmelden » Infinity Power | Patricia Leenaarts

Patricia Leenaarts
+31615377309
patricia AT patricialeenaarts DOT nl

Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!