Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Creatieve Natuur Workshop in Buurthuis de Yp
DO 10 oktober | 13.00-15.00 uur | Den Haag

de workshop is om de twee weken in Buurthuis de Yp
9,50 | De workshop is inclusief materiaal en een thee of koffie.


"Het is fijn in de natuur. Je kunt ontspannen en in de natuur kun je je zinnen verzetten. Om dit te benadrukken, bied ik een activiteit aan waar dit op een prettige en fijne manier kan." 

In de Creatieve Natuur Workshop gaat het om met elkaar te zijn, buiten en binnen. We maken eerst een wandeling in het natuurgebied Buytenhout vanaf Buurthuis de Yp. Hierna gaan we in het buurthuis aan de slag met de creatieve opdracht.
De natuur biedt inspiratie voor creativiteit en activiteit. Je komt uit je hoofd en in het doen. Voor de workshop staat de natuur aan de basis bij het uitwerken van de themaopdrachten die bij elke middag horen. Het materiaal waar mee gewerkt wordt kan verschillend zijn. Van klei, potlood, papier, schildersdoek of écht materiaal uit de natuur tot glas schilderen.

Voor de workshops hoeft je geen kunstzinnige vaardigheden te bezitten. Het gaat om het gevoel van prettig bezig zijn. Dan is het niet belangrijk welke kwaliteit het eindresultaat heeft. Het is belangrijker dat ieder een tevreden gevoel heeft dat er iets gemaakt is naar aanleiding van een vraag, opdracht en bij je past.

De workshop is om de week. De eerstvolgende keer is 10 oktober. Hierna is de workshop nog op de volgende data tot eind dit jaar:
24-10, 7-11, 21-11, 5-12, 19-12.
Je geeft je op per keer, dus niet voor alle workshopdagen.

Informatie + Aanmelden » Natuur Verbindt | Karlien van Haagen

natuurverbindt.nl

Buurthuis de Yp
Oeverwallaan 130
2498 BK Den Haag

Karlien van Haagen
0627128195
karlien AT natuurverbindt DOT nl

Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!