Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Talk Earth To Me Inspiratiewandeling voor Ondernemers. Thema: Buitenkunst maken
ZA 17 augustus | 14.00-16.00 uur | Den Haag

4,13 excl. 21% BTW


Elke maand een inspirerende netwerkwandeling voor ondernemers, met Karlien van Haagen, natuurcoach. Deze maand zelfs twee: we beginnen met een creatieve wandelworkshop in de stad rondom de Haagse Hofvijver en de Koekamp. Deze maand vindt ook de eerste Bewust Den Haag Expositie plaats, aan de Korte Vijverberg 2. Vanaf die plek gaan wij ook kunst maken. Maar dat doen we buiten, tijdens een wandeling. Het is een kunst om jezelf te blijven, ook met je bedrijf. Hoe kan je dat vormgeven? Dat gaan we experimenteren door zelf buiten kunst te maken die misschien wel iets kan vertellen hoe je dit ook wilt vormgeven in je eigen onderneming.


De wandelingen zijn bedoeld om elkaar te ontmoeten, inspireren en ook te genieten van het buiten zijn. Elke wandeling heeft een thema dat aansluit op een onderwerp van het ondernemerschap. Het is de bedoeling om de natuur of de beleving van de stad in te zetten (te gebruiken) bij de vraag of opdracht die over het thema wordt gesteld. Zo kan het gebeuren dat onderweg iets je blij maakt of inspiratie geeft en je kan gebruiken om een stap verder te zetten met je eigen onderneming. 

 

Praktische informatie
Deelname aan de wandeling kost € 5,00 per persoon. Graag ter plaatste contant betalen. Opgeven bij Karlien van Haagen, via karlien AT natuurverbindt DOT nl of  06 271 281 95.
 

Informatie + Aanmelden »

www.bewustdenhaag.nl
Bekijk Facebook event

Galerie Anna Vastgoed en Cultuur
Korte Vijverberg 2
Den Haag

Bewust Den Haag
0620449207/0624116029
info AT bewustdenhaag DOT nl

Foto 27 Bewust Den Haag Klik om te vergroten

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag