30dec 2023
Biodanza pre-oudejaars-party

Biodanza 4 happiness
Voorburg

Biodanza: we gaan dansen met onszelf, met elkaar, het leven, in de vreugde , verzachting en pracht. Na de biodanza-workshop kun je vrij dansen op de muziek van een dj of chillen. Biodanza geeft vreugde en verbinding.

Biodanza: we gaan dansen met onszelf, met elkaar, het leven, in de vreugde , verzachting en pracht. Thema van de vivencia pre-oudejaars met een terugblik op 2023 en een vooruitziende blijk op 2024. En los van het thema, jij haalt eruit wat passend is voor jou in dat moment, in het magische NU. Op deze dag met dj Very Ferry om na de vivencia/ na de workshop volledig vrij te dansen.
Ook liggen er kussens om op te chillen en is er thee, lekkers en wat andere drankjes.Iedereen is welkom, ook als je nog nooit biodanza gedaan hebt of als je geen ritmegevoel hebt of  als je geen danspartner hebt etc etc. 

We dansen op blote voeten/ anti slipsokken of zachte dansschoentjes. Biodanza is non-verbaal, zodat je uit je hoofd en in je lichaam/ in je gevoel kunt komen. Biodanza gaat niet over goed of mooi dansen. Dat geeft vrijheid en innerlijke vreugde. Biodanza: gewoon Doen! 

We dansen in een grote, mooi gedecoreerde,  zaal.
Turnhal van Basisschool De Cascade
Delflandlaan 6
Voorburg
Zaal open 19.30, fijn als je er uiterlijk om 19.45 bent om je in te schrijven, rustig aan te komen
20.00 deur gaat dicht, start vivencia 20.00 tot ong.22.00 uur
en daarna vrij dansen op de muziek van de dj.
tot 24.00 uur.

Is zonder vooraanmelding, iedereen is welkom.

Bijdrage 20 euro, cash te betalen bij aankomst
 

Informatie

30 dec 2023
20.00 - 23.55
20,00 incl thee/ drankjes/ snoeperij

Waar?

Basisschool De Cascade
Delflandlaan 6/ hoek Scheltuslaan
Voorburg

Contact

Biodanza pre-oudejaars-party