10jan 2024
8-weekse MBST-Compassietraining online

IndivForte | ACT, counselling, coaching, Mindfulness, Compassie
Leiderdorp | Online

Mensen met Zelfcompassie ondernemen meer actie om hun leven te veranderen, zodat het beter bij hen past. Hierdoor ontstaat meer werk- en leefplezier.

De 8-weekse MBST Compassietraining online is een praktische training voor iedereen: particulieren, medewerkers van bedrijven, ondernemers … voor jong en oud. Voor iedereen die de intentie heeft om meer (Zelf)Compassie toe te laten als levensstijl. Iedereen die de wil heeft gedurende de 8-weekse training, en de periode erna, minimaal 30 minuten per dag te oefenen. Iedereen die de kwaliteit van zijn of haar leven wil vergroten, door meer rust, aandacht, liefde, warmte en verbinding in je leven te brengen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een hoge mate van Zelfcompassie samenhangt met een hoge mate van welzijn. Uit een metastudie (samenvatting van de resultaten van veertien wetenschappelijke artikelen) van Macbeth (2012) bleek dat meer Zelfcompassie gerelateerd is met minder psychopathologie. Uit onderzoeken van Neff (2007, 2009) bleek dat Zelfcompassie samenhangt met: meer geluk, meer optimisme, positieve gevoelens, wijsheid, initiatief nemen, nieuwsgierigheid, minder instabiliteit in eigenwaarde, minder sociaal vergelijken, minder publiek zelfbewustzijn, minder piekeren over zichzelf, minder boosheid, minder behoefte aan voorspelbaarheid. Verband is tevens aangetoond met een afname van depressie, angst en stress.

Ik verwijs je graag naar mijn website voor meer informatie over de inhoud van de training!

Informatie

10 jan 2024 t/m 06 mrt 2024 | 8 woensdagavonden van 19.00-21.30 uur ONLINE
19.00 - 19.00
695,00 excl. 21% btw | incl. intake, trainingsmap en audiobestanden
Minimaal 4 deelnemers.

Waar?

IndivForte | ACT-therapeut, counsellor, coach, Mindfulness- en Compassietrainer
Waterbieskreek 46
2353 JH Leiderdorp | Online

8-weekse MBST-Compassietraining online