08jan 2024
8-weekse MBCT-Mindfulnesstraining Intenser en bewuster leven online

IndivForte | ACT, counselling, coaching, Mindfulness, Compassie
Leiderdorp | Online

Mindfulness helpt als je de neiging hebt om problemen en frustraties op te lossen door te denken (analyseren, piekeren etc.), jouw grenzen en behoeftes wilt leren kennen en beter wilt kunnen omgaan met stressvolle gebeurtenissen.

Hinderlijk zo’n druk hoofd, vol gedachten … gewoon niet te stoppen. Best moeilijk om mij voor langere tijd te concentreren. Een conflict, privé of op de werkvloer, heeft altijd een enorme impact op mij. Ik heb moeite met lastige personen of situaties. Het lijkt alsof mijn leven aan mij voorbij gaat. Vaak weet ik niet meer hoe ik van A naar B ben gekomen. Bewust zijn van mezelf en mijn omgeving? Hoe doe ik dat dan?

Herkenbaar? Voor mij vroeger zeker wel! Sinds ik Mindfulness in mijn leven heb toegelaten, niet meer! Mindfulness is een levensstijl. Mindfulness is nuchter. De werking is wetenschappelijk aangetoond. Het helpt om aandachtvol de dagelijkse handelingen te verrichten. Meestal ben je zo in beslag genomen door het verleden of de toekomst, zowel privé als op je werk, dat je geestelijk afwezig bent. Deze training bevordert concentratie en alertheid. Het maakt dat je de dagelijkse beslommeringen en problemen op een heldere manier het hoofd kunt bieden en dat je prettige ervaringen opmerkt. Tevens leer je hoe je thuis en op je werk op een slimme manier met gedachten, emoties en stress om kunt gaan. De ruimte die dan ontstaat, zorgt ervoor dat je (weer) contact kunt maken met de waarden binnen jouw privé- en werkende leven.

Informatie

08 jan 2024 t/m 04 mrt 2024 | 8 maandagavonden van 19.00-21.30 uur ONLINE
19.00 - 19.00
695,00 excl. 21% btw | incl. intake, trainingsmap, audiobestanden | vergoeding Zorgverzekeraar
Minimaal 4 deelnemers.

Waar?

IndivForte | ACT, counselling, coaching, Mindfulness, Compassie
Waterbieskreek 46
2353 JH Leiderdorp | Online

8-weekse MBCT-Mindfulnesstraining Intenser en bewuster leven online