Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

29sep 2023
Workshop Vormen en Symbolen tekenen

Iris Luhrman
Den Haag

Leer ontdekken wat vormen en symbolen voor jouw kunnen betekenen. In deze 1,5 uur durende tekenworkshop gaan we aan de slag met allerlei vormen en symbolen te bespreken en deze uit te tekenen in composities.

Leer ontdekken wat vormen en symbolen voor jouw kunnen betekenen.In deze 1,5 uur durende tekenworkshop gaan we aan de slag met allerlei vormen en symbolen te bespreken en deze uit te tekenen in composities.

Je leert niet alleen welke vormen en symbolen maar ook kleuren jouw gemoedstoestand positief of negatief kunnen beïnvloeden. En geef ik tips mee hoe het je dagelijks leven verder kan verrijken.Ook geef ik aandacht aan het leren tekenen in het algemeen aan het hand van basis-tips.

Observeer bijvoorbeeld eens uitgebreid alle verkeersborden, waarbij elke vorm anders op jouw gemoedtoestand inwerkt of verf eens een rondje op je muur. En merk dan eens op welk verschil dit kan uitmaken in de sfeer van je huis. Het kan je leven meer inzicht en inspiratie geven.Vormen en symbolen hebben bewust en onbewust betekeniskracht. Tijdens deze workshop zal je dit duidelijk gaan ervaren.

Verder… kijk maar eens om je heen, overal zie je de basisvormen in terug waaronder de cirkel en vierkant. Zoals gebouwen of objecten zoals computers of servies.Ook symbolen zijn niet meer weg te denken. Kijk maar eens naar alle logo’s waaronder het slangensymbool van de apotheek of op alle drink en eet-verpakkingen.

Tevens raakt het aldus niet alleen je bewust zijn maar ook je onderbewust zijn aan, waarbij het je helpt de verbinding met jouwzelf te versterken.Na afloop van de workshop neemt je het eindwerk mee naar huis waar je elke dag van kan genieten.

Zie: irisluhrman/kunst/workshops/

Informatie

29 sep 2023
19.00 - 20.30
32,50
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 5 deelnemers.

Waar?

Wapiti, Haags Mozaïek & Zilver Atelier
Marconistraat 10
2562 JD Den Haag

Workshop Vormen en Symbolen tekenen