03mrt 2023
Ontmoeting met jouw Voorouders: de Vaderlijn ~ 7 generaties

Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Den Haag - Scheveningen

Je gaat deze dag o.a. reizen op de drum naar jouw Voorouderveld. En, je gaat 7 generaties terugstappen in jouw Vaderlijn. Om te voelen, te ervaren wat deze Vaders jou nog door willen geven.

Alles wat jij nu, in dit leven bij je draagt, wie jij bent geworden, als vrouw, als man, gaat 7 generaties terug. Althans, het gaat natuurlijk veel verder terug… En ‘men’ zegt dat dit deel van jouw voorouderlijke geschiedenis nog echt voelbaar is, in en door jou.

Natuurlijk ben jij jouw eigen unieke jij. En misschien herken je ook een gevoel van: “dit is niet van mij”. Je voelt dat je ‘iets’ bij je draagt, en dat ‘iets’ klopt niet met hoe jouw leven nu ís: een emotie, een patroon wat je maar niet doorbroken krijgt, een zwaarte, een leegte, een onverklaarbaar verdriet? It could be anything…

Of, je voelt dat er kwaliteiten in jouw verborgen zitten, die je (nog) niet écht kunt léven! In jouw voorouderlijke lijn, zit of leeft een oerkracht, het goddelijke, de krijger, … Om daar weer mee in contact te komen, kan ongelooflijk helend Zijn. Steun geven. Een nieuwe vorm van hartgedragen daadkracht. En de mogelijkheid om deze kwaliteiten weer helemaal te integreren in jouw leven.

Door (letterlijk) terug te stappen in jouw Vaderlijn, krijg je op een ander niveau een dieper begrip voor jij bent geworden. Je kunt daar laten wat niet van jou is. De energie meenemen die wel dienend is, in dit leven, voor jou, en de jouwen. Jezelf completer voelen.

Informatie

03 mrt 2023
10.00 - 17.00
125,00 incl. lunch
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 7 deelnemers.

Waar?

Koek & Hopi
Keizerstraat 40B
2586 BK Den Haag - Scheveningen

Ontmoeting met jouw Voorouders: de Vaderlijn ~ 7 generaties