Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

04nov 2021
Mantra zingen

Bloeiende Stem
Den Haag

Mantra zingen heeft een positieve invloed op onze energie en energetisch veld. Doordat ons hoofd steeds meer tot rust komt, gaan we weer meer verbinding voelen met onszelf, met onze diepste Essentie en onze oorsprong.

Er zijn vele soorten mantra’s: helende mantra’s, mantra’s om devotie mee uit te drukken, mantra’s om feest te vieren, enzovoort. Sommige brengen geen letterlijke betekenis over: ze bestaan uit een klank en hebben als doel een sfeer neer te zetten – een trilling, zou je kunnen zeggen. De kracht van herhaling is een wezenlijk onderdeel van het zingen van mantra’s. Hoe vaker of langer we de mantra zingen, hoe meer we ons open kunnen stellen voor de werkingskracht ervan.

Mantrazingen heeft een positieve invloed op onze energie en energetisch veld. 
Doordat ons hoofd steeds meer tot rust komt, gaan we weer meer verbinding voelen met onszelf, met onze diepste Essentie en onze oorsprong. Vaak werkt een mantrazangavond nog in de volgende dagen door. 

Je hoeft niet te “kunnen” zingen om mee te kunnen doen. 

Deelname aan deze mantrazangavonden is op basis van vrije gift. Deze gift kan je na afloop in het mandje deponeren. Je gift wordt gebruikt om in de vaste kosten als zaalhuur, bloemen, thee. e.d. te voorzien. Zo creëren we samen de mogelijkheid om deze mantrazangavonden doorgang te laten vinden. Eventuele teveel-gelden worden aan een goed doel geschonken.

Vooraf aanmelden noodzakelijk i.v.m beperkt aantal plaatsen.

Informatie

04 nov 2021 | elke eerste donderdag van de maand 20.30-21.30 - aanmelden vooraf noodzakelijk
20.30 - 21.30
0,00 op basis van vrije gift - ter bekostiging van zaalhuur/koffie e.d.

Waar?

ZINAAZ
Sinaasappelstraat 93
2564 EN Den Haag

Mantra zingen