Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01sep 2021
The Holy Trinity

Diyavision
Den Haag

Wanneer je tegen iets aanloopt in het leven kan de Heilige Trinity energie jou helpen om inzichten te verwerven. Deze sterk transformerende energie geeft diepe inzichten in jouw processen en transformeert destructieve patronen.

Maak kennis met de Heilige Trinity energie tijdens deze avondbijeenkomst. De Heilige Trinity energie staat voor de Divine Source, Melchizedek energie (The Divine Male) en de Serafijne energie (The Divine Female). Deze drie-eenheid vormt een sterk transformerende energie wat destructieve patronen transformeert en diepe inzichten kan geven in jouw processen. De energie is dan ook uitermate geschikt om jou te helpen wanneer je tegen iets aanloopt in het leven en het kan jou helpen om verlost te worden van het innerlijk lijden.
De grondleggers van deze Heilige Trinity energie zijn Hoge Priester Senia Melchizedek en Seraph Freya Giza Melchizedek in samenwerking met de Divine Source the Supreme Consciousness.

Tijdens deze avond ontvang je verschillende keren de Holy Trinity Blessing. Een blessing is een zegen met de energie op het hoofd wat de energie in jouw leven in beweging zet en inzicht brengt. Verder worden er teachings (wijsheden) gedeeld en ontvang je een energetische opschoning. We behandelen het thema ik-bewustzijn versus Eenheidsbewustzijn

Kosten voor deze avond zijn €10,- inclusief thee, koffie en koekjes.

Informatie

01 sep 2021 | Check andere data op www.diyavision.nl
19.30 - 22.00
10,00
Maximaal 5 deelnemers.

Waar?

Den Haag
Tedingeroord
2493 ZE Den Haag

Contact

The Holy Trinity