Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

10apr 2021
Een dag helemaal voor jezelf

Natuur Verbindt
Delft

De lente biedt kansen voor een nieuw begin. Ondanks alle afspraken rondom corona kun je de natuur ingaan. Dat doen we samen, maar ook op afstand. De natuur zelf staat ook op open gaan, ontdek het met ons mee.

Lentetijd, een nieuw begin. Waar wil jij je licht op laten schijnen, welk zaadje wil jij laten ontkiemen, wat kriebelt er bij jou van binnen?
Blijf je vaak hangen in plannen die je niet ten uitvoer brengt?
Samen met Jolanda Kluft organiseer ik opnieuw een dag buiten in de natuur helemaal voor jezelf. Gun jezelf dan deze dag, de natuur geeft raad en geef je op!

In het licht van de lente is het de tijd dat het zaadje dat in de winter en Coronatijd heeft liggen dromen aan zijn nieuwe bestaan begint. Het wil ontkiemen en tot bloei komen. Op deze dag zul je ontdekken hoe jij voor dit kleine zaadje kunt gaan zorgen, het gaat voeden en van water voorziet, zodat het gaat groeien, steviger wordt, knoppen krijgt en vruchten gaat dragen.

Het programma, waarbij je afwisselend buiten in de natuur en binnen bent, gaat je daarbij helpen.  Bij de oefeningen, die je samen of alleen uitvoert, wordt je je steeds bewuster van wat jij nodig hebt en hoe je daar vorm aan wilt geven. Aan het einde van de dag zul je door deze ervaringen weten welke koers je uit wil zetten.

Heb je interesse? Stuur mij mail, dan neem ik contact met je op om samen afspraken te maken over de inhoud van de middag.

Informatie

10 apr 2021
10.00 - 16.00
90,00 Het bedrag is inclusief materiaal, een gezonde lunch en de drankjes.
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Duurzaamheidcentrum de Papaver
Korftlaan 6
2616 LJ Delft

Contact

Een dag helemaal voor jezelf