Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28okt 2020
De Superheldenclub

ConsciousKids
Den Haag

Heb jij een hoofd vol gedachten die maar niet stoppen? Voel jij je onzeker door wat anderen zeggen of wat ze doen? Weet je niet hoe je met lastige en fijne gevoelens om kan gaan? Ben je soms super zenuwachtig en lukt het je niet om rustig te worden?

De Superheldenclub is een UNIEK project waarbij kinderen van 5 tot en met 10 jaar, die gepest worden, onzeker zijn, sensitief zijn voor stress of spanning, samen met de politie, brandweer, boswachter, fotograaf en bewustzijnscoach op ontdekking gaan. Tijdens dit avontuur leren zij een sterk innerlijk kompas te ontwikkelen.Ze ontdekken hun superkrachten en worden begeleid in hun weerbaarheid en zelfvertrouwen. 

Ze krijgen ruimte om te spelen, te ontdekken en te stralen.

Na aanmelding volgt er een persoonlijk kennismakingsgesprek met de ouders en kind thuis én een echte beëdiging door de politie. Het project duurt totaal 9 weken. Halverwege het project leggen de kinderen samen met de fotograaf op creatieve wijze hun superkrachten vast op beeld. Het project wordt afgesloten met een diploma-uitreiking.

Aan het einde van het project zijn de kinderen zich bewust geworden van hun superkrachten en voelen zich de superheld van hun leven.

Ze kunnen zeggen: HIER BEN IK!

Informatie

28 okt 2020 t/m 12 dec 2020 | Elke woensdag van 14.00-16.30u
14.00 - 10.00
329,00

Waar?

Wijk Haagse Hout Den Haag

Den Haag

Contact

De Superheldenclub