Talk Earth To Me: de Bewust Den Haag Expositie

Talk Earth To Me... elk halfjaar weer een bijzondere expositie. Bevlogen kunstenaars werken binnen het thema van de aarde. Inspiratie om door te geven. Talk Earth To Me streelt, schuurt en schudt je wakker - weg van dystopia. Bewust kiezend voor aardse aandacht, op weg naar een nieuwe blik op de natuur, de aarde, het leven. 

Platform Bewust Den Haag, voor organisaties en ondernemers die willen prikkelen tot bewust leven, organiseert ook in 2023 weer een prachtige, inspirerende tentoonstelling - door aangesloten kunstenaars met hartstocht voor de aarde. Twee weken echte verbinding, verwondering, verbazing op de Korte Vijverberg 2. Ga jij het gesprek aan of laat je je inspireren?

 

Meer over de tentoonstelling...
Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13 t/m 23 april, 12-17 uur. Je vindt ons in de grote zaal van Korte Vijverberg 2, 2513 AB Den Haag - naast Hofvijver en Mauritshuis. Feestelijke opening op donderdag 13 april, 16-18 uur. De zaal is dan al vanaf 12 uur open.

 

Meer over de makers...

Hans Swaep
Mijn werk is een appèl aan de verbeelding. Met humor, spot, verwondering, verbijstering, cynisme, maar altijd met liefde. Liefde voor de natuur, elkaar, dieren, bomen, mensen en vooral niet voor ‘dingen', tenzij ze een ziel hebben. Ik heb zelf behoefte aan verstilling, balans, harmonie en vrede. Ik wil dat dat ook doorklinkt in mijn werk, of het nou om het beeld of de compositie gaat of om het gebruikte materiaal. Dit alles in overeenstemming met míjn referentiekader als maker en ervaren kijker. Om de ‘boodschap’ effectief te communiceren vind ik wel dat er ook zaken mogen ‘schuren’. Een beetje pijn door zaken te benoemen werkt mijns inziens beter dan elkaar altijd te behoeden voor ongemak. Lees meer over Hans in zijn profiel.

Anneke Zwolsman-Westing
Viltkunstenaar en grafisch vormgever - een ideale combinatie van werken met je handen en met je hoofd. Vilt maakt dat je je hoofd leegmaakt en je overgeeft aan het proces. Zo ontstaan unieke en eigen ontwerpen. Het grafische zie je terug in mijn viltwerk. Vilt verdient een plek in het interieur en in de kunst, om duurzaamheid, warmte en zachtheid terug te brengen in de maatschappij. Lees meer over Anneke in haar profiel.

Gabriella van der Linden
In mijn werk vind je veel keramiek, een beetje poëzie en een snufje textiel. Soms met 'n functie zoals bij het sprookjesachtige tuinkeramiek, vaak boordevol kleur, structuren en patronen, metaaloxides, goudlusters en teksten. Over leven vieren en afscheid nemen, natuur en aards bewustzijn. Lees meer over Gabriella in haar profiel.