Magisch keramiek

Gabriella van der Linden
Den Haag

Ik hou van de onvoorspelbaarheid: mijn keramiek groeit onder mijn handen. En eigenlijk gaat het altijd over leven vieren en afscheid nemen, natuur en aards bewustzijn.

In mijn werk vind je veel keramiek, hier en daar poëzie en nog wat botanisch geprint textiel. Soms met 'n functie zoals bij het sprookjesachtige vorstbestendige huis- en tuinkeramiek, vaak boordevol kleur, structuren en patronen. Ik hou van de onvoorspelbaarheid: mijn steengoed, papierklei en porselein groeit onder mijn handen, de versiering ontstaat door metaaloxides, teksten en lusters.

En eigenlijk gaat het altijd over leven vieren en afscheid nemen, natuur en aards bewustzijn.

Over Gabriella van der Linden

Ondernemend in groen en gezond doe ik tegenwoordig alleen nog maar wat ik belangrijk vind - desnoods dwars door elkaar. Als enthousiast keramist, schrijver, docent, permacultuurontwerper en winkelier op de mooiste plek van Nederland. Met veel liefde voor mindful leven, zorgvuldig omgaan met de aarde - en je eigen weg nemen, stap voor stap. Lettervreter met de handen in de klei, inspirator/coördinator van Bewust Den Haag, kunstenmaker en hoofdverzinner van Moestuinieren aan de Keukentafel, Talk Earth To Me en Werkwoordwinkel. Dekt dat allemaal ongeveer de lading? Welnee, maar dan heb je vast een idee. Wil je mijn hulp of graag samenwerken? App of mail me!


Gabriella van der Linden

Gabriella van der Linden

Zuiderparklaan 313
2574 GB Den Haag

Magisch keramiek