Zachte helende bewegingen in de natuur die je dicht bij je kern brengen en bij de bron van het leven

Boomvrouw - Healing Tao en sjamanisme
Den Haag

Welkom bij Boomvrouw, een plek voor vrouwen die op zoek zijn naar verbinding met zichzelf en de natuur. Met zachte qi-gongs gaan we terug naar je heelheid en je kern, waar je je innerlijke stem weer kunt horen. Ga je mee op reis ?

De Healing Tao en het Sjamanisme zijn de instrumenten die we gebruiken om deze reis te maken.
De Healing Tao vindt haar wortels in China en is een prachtige manier om je lichaam te verbinden met al wat is en het te helen door haar terug te brengen in haar oorspronkelijke frequentie door middel van zachte chi gongs die het lichaam weer in harmonie en balans brengen. 
Het Sjamanisme is een manier om verbinding te leggen met het onstoffelijke, dat wat we niet kunnen zien maar wel heel goed kunnen voelen en ervaren.
Beide tradities hebben een onschatbare wijsheid en rijkdom aan mogelijkheden om te verbinden met de natuur en alles wat er in en om ons heen ervaren kan worden, zichtbaar en onzichtbaar.

Dit gaat op een hele praktische, aardse en concrete manier, die heel tastbaar en ervaarbaar is voor iedereen, ook als je hier geen ervaring mee hebt.

Je zult je na iedere les weer helder en ontspannen voelen, in verbinding met de bron en jouw pad.

Het levenswiel, de richtingen, de elementen, natuur, seizoenen en voorouders zijn onderwerpen waar we mee werken.

Nieuwsgierig geworden?

Wees welkom!

 

Over Boomvrouw - Healing Tao en sjamanisme

Mijn naam is Sandra Burggraaf, moeder van twee dochters van tien en vijf jaar oud.
Mijn achtergrond is veelzijdig; na een studie architectuur in Delft ben ik van het architectenvak naar ambachtelijk kunstenaarschap gegaan omdat ik meer met mijn handen wilde creëren. Daarna ben ik dat gaan combineren met sociaal ondernemerschap omdat ik heel graag wat wilde betekenen voor vrouwen in de maatschappij met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo ontstond Stichting Vrolijk Werk, waar we met elkaar vilten designproducten maakten en het hele viltproces van schaap tot eindproduct zelf deden.

Tien jaar geleden veranderde mijn leven door een medische complicatie die ik net overleefde. Daarbij kwam ik in aanraking met de eenheid, de bron en de voorouders.
Dit was een prachtige spirituele ervaring die alles veranderde. Tegelijkertijd was het het startpunt van een lange reis naar heelheid van mijn lichaam na deze complicatie.
De Healing Tao kwam op mijn pad en via zachte chigongs kon mijn lichaam langzaam weer in balans komen. Na een aantal jaar trainen begon ik opleidingen te volgen bij Dirkje Veltman in Rotterdam, de Dao voor de Vrouw. In de laatste paar jaren ben ik mij gaan verdiepen in het sjamanisme van West Europese grond bij Linda Wormhoudt, om meer voeling te krijgen bij de onstoffelijke wereld en de oude natuurtradities van onze voorouders.
Door heling te zoeken in het fysieke lichaam, de natuurkrachten, de bloedlijnen en de onstoffelijke wereld ontdekte ik meer en meer over mijzelf.Vanuit mijn persoonlijke ervaring neem ik je dan ook graag mee om via zachte chi-gongs en oeroude sjamanistische tradities meer in balans te komen, het lichaam te helen,je bloedlijn te helen, en helderheid te gaan ervaren en zo steeds meer je eigen pad te bewandelen.


Boomvrouw

Sandra Burggraaf

Sneeuwbalstraat 44
2565 WC Den Haag

Zachte helende bewegingen in de natuur die je dicht bij je kern brengen en bij de bron van het leven

Wat doe ik nog meer?

31mei
Cursus
Jaarwiel Zomercyclys - chigong en sjamanisme vanuit het hart - levenskracht - compassie en dankbaarheid
Den Haag - kwartellaan bij de duinen
In de zomercyclus van het Jaarwiel gaan we ons verbinden vanuit het hart met de natuur om ons heen. We werken met thema's als levensenergie, zuidkracht en de kwaliteiten van het hart zoals compassie, passie, dankbaarheid en harmonie.
12apr
Cursus
Boomvrouw - Ervaar jouw eigen innerlijke boom met zachte helende qi-gong in de duinen
Den Haag
Wil jij zijn zoals een boom? Taoistische qi-gongs helpen om vanuit zachtheid stevig te staan. Diep verbonden met de natuur, wuivend in de wind, buigend in een storm, maar altijd in verbinding met de hemel en de aarde, zoals een boom. Doe je mee?
15feb
Cursus
Jaarwiel Lentecyclus - Chigongoefeningen - rituelen rondom lente-energie oostkracht
Den Haag - kwartellaan bij de duinen
Verbind je in deze lentecyclus van het Jaarwiel met de krachtige transformerende energie van de lente en breng deze in je lichaam tot leven door middel van chigong oefeningen uit de Healing Tao, zodat er ruimte komt voor vernieuwing, groei en creativiteit
Sjamanisme
Sjamanisme van Noord-West Europa en Healing Tao
Den Haag
Welkom bij Boomvrouw, een plek voor vrouwen die op zoek zijn naar verbinding met zichzelf en de natuur. Met oeroude sjamanistische kennis van Noord-West europa ervaren we de verbinding met onszelf, de natuur, het levenswiel en de levensstroom.
12apr
Cursus
Boomvrouw - Ervaar jouw eigen innerlijke boom met zachte helende qi-gong in de duinen
Den Haag
Wil jij zijn zoals een boom? Taoistische qi-gongs helpen om vanuit zachtheid stevig te staan. Diep verbonden met de natuur, wuivend in de wind, buigend in een storm, maar altijd in verbinding met de hemel en de aarde, zoals een boom. Doe je mee?
15okt
Cursus
Het voorouderpad - ervaar steun en verbinding met de voorouders
Den haag
Wil jij meer verbinding met je voorouders? In deze vierdaagse training ervaren we steun, kijken waar heling mag komen en we brengen de verbinding in ons bewustzijn met het voorouderveld door sjamanistische en taoistische oefeningen en meditaties.