Intuïtie en innerlijke verbinding

Praktijk Ki
Den Haag

Bij Praktijk Ki leer je jouw innerlijke verbinding herstellen en versterken zodat je de verbinding met alles om je heen kunt versterken. Door middel van diverse methodieken werken we aan de heling op de holistische niveaus zodat je weer heel wordt.

Ki staat voor levensenergie, het is de energie in alles en iedereen. Zonder Ki is er geen sparkle, geen passie en wordt alles koud en kil. Zonder Ki voel je je vaak futloos, moe en verward. Hier kun je tijden mee rondlopen, maar je kunt er ook wat aan doen! De behandelingen bij Praktijk Ki zijn gericht op de holistische visie. Dit betekent dat er energetisch wordt gewerkt met klachten op verschillende gebieden: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. 

Zou jij weer de innerlijke verbinding willen ervaren met jezelf? Misschien herken je het wel dat als je geïrriteerd bent en niet lekker in je vel zit, dat alles mis lijkt te gaan, of dat je je leeg, moe en gefrustreerd gaat voelen.

Wanneer de verbinding met jezelf lastig voor je is, kan ik je helpen onderzoeken wat jou in de weg staat om die verbinding met jezelf te maken. Soms zijn het onderliggende angsten, nare ervaringen of teleurstellingen die ervoor zorgen dat je de verbinding nu niet voelt. Een oordeelloos bewustwordingsproces helpt jou om ze te overwinnen. Met respect en liefde voor jezelf opent dit de weg om de verbinding te maken met jezelf zoals jij dat wilt. Je ervaart een verschuiving in jezelf door de innerlijke transformatie. Je ontwikkelt weer eigenwaarde, zelfliefde, meer vertrouwen in jezelf en je vergroot je intuïtieve vermogens.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op voor een gratis inzicht sessie.

Over Praktijk Ki

Ik ben Yasmine. Als 19-jarige verhuisde ik vanuit Limburg naar Den Haag om te studeren. Ik heb lang over mijn studie gedaan, omdat ik al snel voelde dat ik niet op mijn plek zat. Ik voelde aan alles dat ik meer met mensen moest doen, maar meer met mensen is een breed begrip! Ondertussen werd ik chronisch ziek, kwamen jeugdtrauma's omhoog en koos ik voor de makkelijke weg, want omgaan met mijn ziekte en cptss vond ik ingewikkeld genoeg. Ik ging in therapie, leerde omgaan met mijn ziekte én kon traumatische gebeurtenissen op de juiste manier verwerken: in verbinding met en vanuit liefde voor mezelf. Om dit te doen, kwam ik in contact met psychotherapeuten, psychiaters, masseurs, lichaamsgerichte therapeuten en alternatieve  coaches. De klachten rondom mijn ziekte zijn drastisch verminderd en de cptss klachten heb ik al jaren niet meer. Een zware reis, waar ik met trots op terugkijk.

Dit hele pakket aan hulpverleners gaf mij het inzicht hoe ik me professioneel wilde ontwikkelen, zodat ik vanuit verbinding en liefde een ander kan begeleiden in verwerkings- en verbindingsprocessen. Als je in verbinding bent met jezelf, kun je horen wat je lichaam zegt en jezelf geven wat je nodig hebt. Dit geldt ook voor zelfliefde: wanneer je naar je hart en intuïtie leert luisteren vanuit liefde en verbinding, kun je vol vertrouwen keuzes maken, acties ondernemen, je leven leven. In combinatie met prachtige methodieken zijn mijn lichaam, hart en onderbuik de tools die ik inzet om een ander te begeleiden.


Praktijk Ki

Yasmine Setoe

Loosduinsekade 92, n2
2571BS Den Haag

Lid van beroepsvereniging

Intuïtie en innerlijke verbinding