Oktober: Leermaand in Den Haag!

Wat ga je doen, de komende maand? Is het tijd voor verdieping, verbinding, inspiratie of aards en praktisch aan de gang gaan? Als ik zo kijk naar het aanbod op de agenda deze maand, valt er in elk geval heerlijk veel te leren - en wie naar de agenda op de website gaat weet dat dat de komende maanden wel aanhoudt. Naast jezelf leren kennen, loslaten, beter slapen en mediteren ook vilten, kalligrafie, reiki voor dieren en mensen, permacultuur, een zonnedroger of een wormencompostbak maken, meditatief boetseren, tuinontwerpen en voedsel inmaken!

Heb jij óók iets wat je anderen kunt lerent? Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda en op onze Facebookpagina - en natuurlijk je eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail me of kom kijken bij ons maandelijkse Inspiratiecafé op de Derde Dinsdag, ook nu weer in Rijswijk bij Cosy Cosas. We zien je graag.

Gabriella van der Linden

Coördinator Bewust Den Haag

Nieuw aangesloten bij Bewust Den Haag

Lees mee met Saskia 

Weet jij wat een Spiritual Bypass is? In haar blog vertelt Saskia Willockx meer: lees mee! Een mooi moment om te vertellen dat de naam van Saskia's praktijk gewijzigd is van Be Essence naar Meer Innerlijke Vrijheid... en dat zegt precies waar het om gaat. Neem een kijkje op haar profiel en lees hoe ze jou kan helpen.

Agenda 10 oktober - 10 november 2019