Wat doe jij in januari? De activiteiten-agenda van Den Haag!

Wat is er weer heerlijk veel te doen aan activiteiten-met-inhoud in de Haagse regio. Dat maakt het zo makkelijk om jouw bewuste keuzes te maken voor een groen, gezond en gelukkig leven! 

Neem nou de zwangerschapscursus vanuit mindfulness, bij het nieuw aangesloten Mind in Geboorte. Irena Veringa maakt zich als verloskundige, mindfulnesstrainer en wetenschappelijk onderzoeker al jaren hard voor het aanpakken en verhelpen van angst en stress bij zwangerschap en geboorte... en wat zijn we trots dat ook zij koos voor aansluiting bij Bewust Den Haag. Lees gauw meer over haar begeleiding aan ouders én over de trainingen die ze al jaren aan verloskundigen en andere zorgverleners rond zwangerschap, geboorte en ouderschap geeft.

Kijk ook eens bij dat heerlijke biologische buffet in Dekkers Hoeve naast de Voorburgse molen. Misschien ga je liever aan de slag met stemexpressie, bij de jaartraining van Marius Engelbrecht. Of ga je mee wildplukken met Bosbaas bij het Permacultuurcentrum, of kies je voor Een Dag Offline met Heidi Vijverberg en Sarah Muiderman. Of... kijk zelf hieronder, te veel om op te noemen!

Ben jij een ondernemer en heb je een voornemen voor 2020? Deel het met de wereld tijdens de Nieuwjaarsborrel in het Inspiratiecafé op 21 januari. Ga erover in gesprek, stel vragen of spring op de zeepkist en vertel van dat stoutmoedige voornemen dat je nu toch écht gewoon gaat aanpakken. Of hou het anoniem, schrijf het op en hang het op aan onze allerbestevoornemensslinger. Daarmee zet je de eerste stap, geef je de boel een zet en ga je van start. Wij inspireren met jouw goede voornemen het hele jaar weer andere ondernemers - en het door de meeste gasten als mooiste gekozen voornemen gaan we professioneel ondersteunen bij de uitvoering.

Heb jij óók iets waarmee je anderen kunt helpen of inspireren? Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda en op onze Facebookpagina - en natuurlijk je eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail me of kom kijken bij ons maandelijkse Inspiratiecafé op de Derde Dinsdag, ook nu weer in Rijswijk bij Cosy Cosas. We zien je graag.

Gabriella van der Linden

Coördinator Bewust Den Haag

Nieuw aangesloten bij Bewust Den Haag

Lees mee met Roger en Carmen 

Roger de Brabander van Permacultuurcentrum Den Haag vertelt hoe hij 'zijn' Eetbaar Park op het terrein van Pluk is gaan beheren. En Carmen Cools van Zijnsgewijs geeft je een eyeopener over winterdepressie. Veel leesplezier met de blogs van deze maand!

Agenda 15 januari - 15 februari 2020