De Haagse agenda voor oktober en november van bewuste organisaties, praktijken en ondernemers!

Klaar voor Talk Earth To Me? Ik hoop zo je te zien bij onze halfjaarlijkse expositie van zeven bij Bewust Den Haag aangesloten kunstenaars - want ik ken eigenlijk geen mooier inspiratiemiddel dan kunst om anderen bewust te maken van onze aarde, zowel van de schoonheid als de moeilijkheden. Te triggeren tot actie, tot bezinning, tot betrokkenheid... zo belangrijk, juist nu. Block je agenda en kom kijken, tegenover het Mauritshuis: van 28 oktober tot en met 14 november, van donderdag tot en met zondag, van 12 tot 18 uur. Lees er meer over: https://www.bewustdenhaag.nl/talk-earth-to-me. 

Een hartelijk welkom bij Bewust Den Haag voor Wiemela Mangroo, die met haar PowerBreaks unieke meerdaagse workshops-met-wellness aanbiedt rond persoonlijke groei en ontwikkeling. We verwelkomen ook heel graag Priscilla Korthof en haar praktijk Foodies and Family. Naast fantastische kookworkshops voor de kinderopvang organiseert ze kookworkshops voor gezinnen en geeft ze voedingsadvies en coaching aan ouders en kinderen rond gezonde voeding. Natuurlijk ook van harte welkom, Sarah Mareels, en haar Bloeiende Stem voor stembevrijding en fijne workshops holistisch zingen. Als laatste alle aandacht voor Joost de Haan van Energie aan Zee, die met zijn anti-stress strandmeditatie, energetische behandelingen en bewustzijnscoaching Den Haag beter in het vel laat zitten. Welkom!

Help of inspireer jij óók anderen? We geven graag jouw activiteiten de aandacht die ze verdienen. Ben je nog geen aanbieder bij ons? Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda en op onze Facebookpagina - en natuurlijk je eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail me of kom langs... we zien je graag.  

Ik wens je een prachtige maand!

Gabriella van der Linden

Team Bewust Den Haag

Nieuw aangesloten bij Bewust Den Haag

Boeiende blogs van bevlogen mensen

Lees mee en laat je inspireren! Saskia Hommes geeft meer inzicht in dat ambtelijk denken waar we ons (met name rond de toeslagenaffaire) zo over kunnen verbazen: 'Over een papieren werkelijkheid, een leven in mapjes en blikschade'. En Claartje de Smit vertelt over de impact van de vreemdste ministeriële woorden van de laatste tijd in 'Hoe Hugo de Jonge een in-group creëerde'. Tot slot een blogbericht van Voedselbuurtbos Geuzegroen 'Project waterpomp: het systeem werkt steeds beter!'
Aanraders!

Agenda 22 oktober - 22 november 2021