Uitnodiging Potluck Picknick

UITNODIGING POTLUCK PICKNICK

We hopen jullie a.s. zaterdag 18 juni tussen 13 en 15 uur bij de GeuzeGroen picknick te zien!

Bij een 'Amerikaanse' of 'potluck' picknick neemt iedereen iets te eten of te drinken mee en deelt dat met elkaar. We hebben inmiddels een aantal fijne banken en een tafel. Tijdens de meewerkochtend (10 - 13 uur) gaan we onze tafel alvast mooi dekken, zodat iedereen om 13 uur de hapjes, salades of drankjes onder een doek daarop kwijt kan. Het blijft zo nog een beetje een verrassing tot we gaan beginnen.
Leg er als je iets zelf hebt gemaakt ook een ingrediëntenlijst (met als het kan ook het recept) bij, zodat recepten makkelijk kunnen worden uitgewisseld en iedereen kan zien wat hij/zij wel of niet kan eten.

Vergeet niet om iets van een beker, bordje en bestek mee te nemen.

Loterij
Om het nog wat spannender te maken, hebben we ook een heuse loterij. Je krijgt bij aankomst een lot met een nummer. Bewaar dat goed! Je kan er een adoptieboom mee winnen.

We werken daarnaast aan een klein programmaatje waarmee we iets meer uitleggen over het voedseluithetbos en de manier waarop we de percelen beheren. 
Hieronder vast wat achtergrondinfo van Marc Siepman, en natuurlijk onze eigen site:
- https://www.youtube.com/watch?v=OBVNoWqYPHE
- https://geuzegroen.nl/links-en-downloads/

Het is gratis, wel graag aanmelden via: astrid AT geuzegroen DOT nl

Voedselbuurtbos GeuzeGroen

Voedselbuurtbos GeuzeGroen creëert een eetbaar landschap in de Nieuwe Driemanspolder, tussen Den Haag en Zoetermeer. Een biodivers buurtbos, op gemeentelijke grond, dat uiteenlopende groepen gebruikers kan samenbrengen, en hen toegang tot kennis en duurzaam, gezond voedsel moet geven.

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...