Toolkit Wandeling: Inspiratie voor Ondernemers!

De winterslaap is voorbij!

Het is lente, je kunt zien dat de natuur hard bezig is om nieuwe groei in gang te zetten. Bijna alles in de natuur is langzaam aan het ontwaken uit z’n winterslaap. Dieren komen uit hun holletjes of kruipen uit hun eitjes en planten en bomen lopen uit. Daar is ook regen voor nodig! Niet altijd even leuk voor ons, zoals de afgelopen weken, maar wel voor het planten- en dierenleven in de natuur. Dan kan het nieuwe leven weer beginnen!

 

Nieuwe plannen maken

Om al dit nieuwe leven te ontdekken is het fijn om een wandeling te maken in een bos en daar inspiratie uit te halen voor je eigen bedrijf. Want nieuwe plannen bedenken is één ding, maar hoe ga je deze inzetten en op welke manier?  Of denk je na over lopende projecten hoe je deze opnieuw onder de aandacht wil brengen om te groeien? 

Wil je hiervoor inspiratie opdoen, loop dan op zaterdag 30 maart mee met onze inspiratiewandeling van Bewust Den Haag. Het thema van deze maand is ‘Je eigen toolkit maken’. Laat de natuur je ideeën geven om je eigen plannen verder uit te voeren. 

 

Hoe groeit de natuur?

Dit keer gaan we dus ook écht de natuur weer in, het Haagse bos in. We gaan met elkaar in gesprek en de lente beleven. Alles in de natuur komt in beweging, ook de dieren doen mee! Door samen goed te kijken naar de groeiprocessen van de natuur en ze te benoemen, geeft dit je inspiratie voor je ‘toolkit’ en kan je mogelijk hiermee je eigen plannen verder vormgeven. 

 

Collega’s ontmoeten

Lijkt het je wat en wil je ook samen met collega’s van Bewust Den Haag of anderen geïnteresseerde ondernemers in gesprek gaan over nieuwe plannen? Dan ben je van harte welkom om mee te wandelen. Hieronder volgt de praktische informatie over de activiteit.

 

Praktische informatie.

De wandeling start om 10:00 uur en duurt gemiddeld twee uur. We starten bij de ingang van het Haagse bos aan de kant van de Boslaan bij het grote MBK-gebouw bovenop de Utrechtsebaan. 

Deelname aan de wandeling kost € 5,00 per persoon. Opgeven bij Karlien van Haagen, via karlien AT natuurverbindt DOT nlkarlien AT natuurverbindt DOT nl of 06 271 281 95. Meer lezen over de netwerkwandelingen doe je via https://www.bewustdenhaag.nl/bewustnetwerk/1536574595 en https://www.bewustdenhaag.nl/agenda/workshop-cursus-training-lezing-evenement/298/inspiratiewandeling-voor-ondernemers-maartthema-toolkit-maken.

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...