Open dag bij het Internationaal Esperanto-Instituut

OPEN DAG BIJ HET INTERNATIONAAL ESPERANTO-INSTITUUT

We nodigen u van harte uit om samen met ons de geboortedag van L.L. Zamenhof te vieren op 9 december. Dit feest organiseren wij speciaal voor degenen die nog geen ervaring hebben met Esperanto, bedoeld als een universele tweede taal die mensen van verschillende moedertalen ondersteunt om gemakkelijk met elkaar te communiceren. We willen u graag kennis laten maken met deze fascinerende taal, die bruggen bouwt, begrip bevordert en de wereld samenbrengt, en op deze dag samen met u de verjaardag van zijn grondlegger te vieren.

Waar?
In de Archipelbuurt: in het gebouw van de stichting Internationaal Esperanto-Instituut, Riouwstraat 172. Een huis waar mensen samenkomen om Esperanto te leren, te oefenen en de cultuur te delen.

Wanneer?
U bent welkom op 9 december 2023 tussen 13.00 en 16.00 uur.

Wat kunt u verwachten?
Een warm welkom: We begrijpen dat u misschien nog geen Esperanto spreekt, en dat is helemaal ok√©. We zullen u met open armen  ontvangen en meenemen in de wereld van Esperanto.

Gedurende het jaar is er mogelijkheid om bij het Instituut Esperanto te leren. Indien er voldoende belangstellenden zijn organiseren wij korte introductieworkshops en cursussen, waar men de beginselen van Esperanto kan leren. Het is makkelijker dan u denkt!

We hopen dat u op 9 december langs kunt komen om deze feestelijke dag met ons te vieren. Deze feestdag zal niet alleen informatief zijn, maar ook gezellig en verrijkend. Iedereen is welkom!

Kijk ook even bij de agenda: esperanto AT iei DOT nl.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op het Zamenhoffeest!

Stichting Internationaal Esperanto-Instituut
Riouwstraat 172
2585 HW Den Haag

Internationaal Esperanto-Instituut

Nieuws van het Internationaal Esperanto-Instituut in Den Haag. Zie ook https://www.bewustdenhaag.nl/persoonlijke-groei/opleiding-en-training/2686/esperanto-brug-tussen-alle-culturen.

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...