Van Stadsklooster tot Leescafé: de stad inspireert!

Zaterdag 23 februari is er weer een inspiratiewandeling. Deze keer is het een stadswandeling ter afwisseling van de laatste wandelingen door het bos en het strand. Leden van Bewust Den Haag én andere ondernemers zijn welkom om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. 

Om 10 uur starten we vanaf het Stadsklooster in Den Haag aan het Westeinde 101. Met een beetje geluk is dit mogelijk vanuit de tuin van het klooster en geniet je daar nog even van de stilte in de stad. De wandeling gaat verder door de binnenstad naar de Centrale Bibliotheek, waar we afsluiten in het Leescafé, met voor de liefhebbers koffie of thee voor eigen rekening. De wandeling duurt 60 tot 90 minuten.

De maandelijkse wandelingen hebben steeds een ander thema en worden begeleid door natuurcoach Karlien van Haagen. Het thema van deze maand is ontwikkelen. 
‘2019 is nu echt gestart, januari is voorbij en het ritme is privé en in het werk weer opgepakt. Ben je nieuwe plannen aan het maken, wil je zaken misschien anders aanpakken? Of gaat het goed en blijf je op dezelfde weg verder gaan? Iedereen kan wel nieuwe ideeën of inspiratie gebruiken.’
In deze wandeling zet Karlien de stad in, met een kleine opdracht over de ideeën die de stad kan opleveren. Met elkaar gaan we in gesprek over het thema en de inspiratie van de stad.

Klinkt dit goed en vind je het fijn om al wandelend met collega’s in gesprek te komen, geef je dan op bij Karlien van Haagen, via karlien AT natuurverbindt DOT nl, of 06 271 281 95. Kosten zijn € 5,00.

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...