02sep 2024
Jaarwiel Aarde - Verbinden met je Lichaam en Overvloed

Boomvrouw - Healing Tao
Den Haag - kwartellaan bij de duinen

Aarde. Leven in vertrouwen in overvloed. Buitenlessen in de duinen, eenvoudige oefeningen met groot effect vanuit de helende tao verbinden je dieper met je lichaam.

Leven vanuit vertrouwen en overvloed.
Diep vertrouwen ervaren in het leven.
Dat het jou precies brengt wat je nodig hebt op het juiste moment.
Je verbinden met overvloed, met al het goede dat het aardse ons te bieden heeft.Sommigen kunnen het, velen niet.
Ons lichaam is onze aarde. Als je je volledig verbind met je lichaam en het ook helemaal accepteert kun je vanuit echt aanwezig zijn het leven gaan omarmen.In deze serie van vier lessen neem ik je mee in simpele oefeningen met een groot effect vanuit de helende tao.
Je gaat begrijpen en vooral voelen en ervaren hoe je eigenlijk in je lichaam aanwezig bent.We zeggen dag tegen gepieker en zorgen maken en we verbinden ons volledig met het volle vertrouwen in het leven.
Met moeder aarde die ons ons lichaam geleend heeft.  Je gaat je daardoor ten diepste beseffen wat een enorm groot cadeau dat is.Door je volledig te verbinden met je lichaam, verbind je je met overvloed en je eigen waarheid.

Als je nu een ja voelt, app of mail voor de zomer nog, zodat je zeker weet dat er plek is.Je kunt kiezen uit de maandag of de woensdagochtend en let op: de tijden zijn gelijk geworden op beide dagen, half tien verzamelen, kwart voor tien starten.Zo kun je gemakkelijk je les inhalen op een andere dag op dezelfde tijd.

 

 

 

Informatie

02 sep 2024 | 2, 9, 16 en 23 september 2024
09.30 - 11.00
80,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Verzamelen bij de kwartellaan in Den Haag opgang naar de duinen om 09;30
Kwartellaan bij de parkeerplaats
Den Haag - kwartellaan bij de duinen

Jaarwiel Aarde - Verbinden met je Lichaam en Overvloed