21jun 2024
Workshop 'Bewustwording door beweging' - danscoaching

Linda Hennig - Au Bord du Chemin
Den Haag

Een introductie in danscoaching als manier om bewuster te worden van alles wat er in jou omgaat.

In coaching word jij bewust van gedrag, wensen, gedachten en gevoelens die bij jou onbewust spelen. Dat kan met woorden, dus in een gesprek, maar ook in beweging! In beweging gebruik je een ander deel van je brein dan je gebruikt om te denken. Je ervaart fysiek waar je aandacht aan mag geven. Je voelt je grenzen, je emoties, je weerstand, je moeheid, je opgekropte emoties, enz.

De zin uit het lied Une belle histoire ‘se laissant porter par les courants’ (vertaald: ‘je laten meevoeren door de stroming’) geeft precies weer wat ik met beweging van het lichaam probeer te bereiken bij mijn coachees:

  • Meegaan met de stroom van muziek en van je lichaam.
  • In het moment bewuster worden van je lichaam: van gevoelens die aandacht en ruimte verdienen, van waar het stroomt en van waar je een blokkade ervaart.
  • Door beweging en het gesprek erover ontdekken hoe je jezelf die aandacht, ruimte kan geven en hoe je de blokkade kan opheffen.
  • En dit vertalen naar wat je hier in het dagelijks leven mee kan en wilt.

In de  workshop op 21 juni maak je kennis met deze manier van coachen. De workshop is een goede basis voor deelname aan een serie workshops die in het najaar door mij georganiseerd zal worden.

Informatie

21 jun 2024
12.30 - 14.30
65,00
Minimaal 8 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Het Danskwartier Den Haag
Oranjelaan 19
2281 GA Den Haag

Contact

Workshop 'Bewustwording door beweging' - danscoaching