Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

29mei 2024
Jaarwiel Zomercyclus - leven vanuit een geaard hart

Boomvrouw - Healing Tao en sjamanisme
Den Haag - kwartellaan bij de duinen

Hoe leef je vanuit je hart? Buitenlessen in de duinen. In de zomercyclus van het Jaarwiel gaan we ons verbinden met ons hart en dat aarden in de buik en moeder aarde. Levensenergie, compassie, vrede en ware liefde zijn de thema waarmee we werken.

Leven vanuit het hart, dat is wat we eigenlijk allemaal willen als mens.
In het hart huist onze ziel. We willen zo graag open zijn, verbonden zijn, ons hart volledig ervaren en leven met passie en een volle ja voor het leven.Maar hoe doe je dat eigenlijk, echt leven vanuit je hart?In het zomerwiel gaan we leren wat het hart precies is, welke kwaliteiten hierbij horen, welke waarden en welke vervormingen en hoe die ontstaan. Hoe het hart verbonden is aan de andere onderdelen van je lichaam, aan de elementen, aan de natuur.
Hoe het hart verbonden kan zijn aan je buik, je baarmoeder, je vitaliteit, moeder aarde. En hoe je dan vanuit een geaard, gevoed vuur kunt gaan leven vanuit je hart en compassie. Hoe anders dat voelt.
Hoeveel meer je dan verbonden met het leven en je beter in contact blijft met wat goed is voor jou.We doen dit door middel van de healing tao, oefeningen die je diep verbinden met je lichaam. Deze oude kennis verbinden we met sjamanistische kennis en oefeningen van onze eigen grond. Hiermee verbinden we oosterse wijsheid van het lichaam met westerse wijsheid van onze eigen voorouders. Je krijgt inzicht in hoe de elementen en de richtingen op jou inwerkenen hoe je er zelf balans in kunt aanbrengen door middel van de oefeningen die we doen in vebinding met de organen en de elementen.Ervaring is niet nodig.Reserveer jouw plek in deze kring van vrouwen!

 

 

 

 

Informatie

29 mei 2024 t/m 19 jun 2024 | 29 mei en 5, 12 en 19 en 26 juni 2024
10.00 - 11.15
100,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Verzamelen bij de kwartellaan in Den Haag opgang naar de duinen om 09;45
Kwartellaan bij de parkeerplaats
Den Haag - kwartellaan bij de duinen

Jaarwiel Zomercyclus - leven vanuit een geaard hart