Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

02feb 2024
Cursus Familieopstellingen

Levensecht
Leidschendam

Deze Cursus familieopstellingen in een kleine groep geeft je verdieping en zelfinzicht. Elk mens en elke familie heeft zijn eigen verhaal. Als je deze verhalen leert kennen, begrijp je jezelf beter.

In deze cursus maak je kennis met familieopstellingen. 
In vier bijeenkomsten kijken we naar verschillende thema's zoals je plek in het gezin, de relatie met je vader en moeder en met je broers en zussen. Ook is er ruimte om te kijken naar thema's die in de groep leven zoals terugkerende patronen, de dynamiek met je partner of met je kinderen. De ochtenden bieden je verdieping en zelfinzicht en zijn geschikt voor mensen met én zonder ervaring met familieopstellingen.

Ben je geinteresseerd in Familieopstellingen? En wil je een volgende stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze cursus iets voor jou.

Een familieopstelling is een liefdevolle en effectieve methode om antwoord te krijgen op een concrete vraag of op een thema dat je bezig houdt. Het kan een vraag zijn over (spanningen in) je familie, maar het kan ook bijvoorbeeld gaan over een patroon dat je wilt doorbreken of een thema waar je steeds weer tegenaan loopt.

Verstrikkingen in je familie zijn (onbewust) van grote invloed op jou. Met een opstelling krijg je inzicht in de dynamieken die spelen in jouw familie en de gevolgen daarvan voor jou. 

De cursus bestaat uit 4 ochtenden, de laatste dag is tot 15 uur en incl. gezamenlijke lunch.


 

Informatie

02 feb 2024 | Overige data zijn 16 februari, 1 maart en 5 april
09.30 - 13.00
350,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Levensecht
Overgoo 1
2266 KA Leidschendam

Contact

Cursus Familieopstellingen