22okt 2023
Lazy Sunday: Laat je dragen door rust mooi mens

Liefdevol yoga
Zoetermeer

Lazy Sunday Yoga biedt innerlijke rust met meditatie, zachte restorative yoga: herstellende houdingen voor welzijn. Geschikt voor alle niveaus, kom in comfortabele kleding en ervaar diepe ontspanning.

Op zondag 22 oktober van 10.00 tot 12.00 uur, nodig ik jou van harte uit om deel te nemen aan een ontspannende reis naar innerlijke rust. Stap in deze ervaring met een verkwikkende meditatie om jouw dag perfect te beginnen. Laat vervolgens jouw lichaam ontwaken met zachte yogaoefeningen en sluit af met een ultieme verwennerij: restorative yoga. 

Restorative Yoga is jouw ticket naar herstel en diepe ontspanning. Het draait allemaal om jouw welzijn. Tijdens deze rustgevende houdingen creëer je een omgeving waarin je je volledig kunt overgeven, spanningen kunt loslaten en jezelf kunt genezen. ????

In de knusse, veilige ruimte bij Eigen Wij, ervaar je de kracht van diepe ontspanning die helderheid, rust en vitaliteit in jouw dagelijks leven brengt. ????

Ongeacht of je een doorgewinterde yogi bent of net begint, Lazy Sunday Yoga is toegankelijk voor iedereen die zichzelf deze diepe ontspanning en rust gunt. Jouw yoga-ervaring is niet van belang. Trek simpelweg comfortabele kleding aan en breng een handdoek voor over je matje mee om op te liggen.

Wanneer: Zondag 22 oktober
Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur
Waar: Eigen Wij, Voorweg 112, Zoetermeer
Investering: Slechts €17,99 per persoon (Tip: perfect als cadeau!)
Aanmelden: Wacht niet te lang, want er is ruimte voor maximaal 15 personen. 
Reserveer jouw plekje via een e-mail naar liefdevolyogagmail.

Ik kijk ernaar uit om deze bijzondere reis met jou te delen! 

Informatie

22 okt 2023
10.00 - 10.30
17,99
Maximaal 15 deelnemers.

Waar?

Stichting Eigen Wij
Voorweg 112
2715NG Zoetermeer

Contact

Lazy Sunday: Laat je dragen door rust mooi mens