08okt 2023
Circle of Radiance: Een uniek vrouwenevenement

Liefdevol yoga
Zoetermeer

Een uniek vrouwenevenement voor speciale vrouwen

Circle of Radiance: Een Betoverend Vrouwenevenement

Dompel jezelf onder in een veilige en helende ruimte, speciaal gecreëerd voor elke vrouw om haar ware kracht en zachtheid te omarmen en straalangst te laten verdwijnen. 

Evenementbeschrijving:
Circle of Radiance is een betoverende en exclusieve vrouwencirkel die een veilige en helende ruimte biedt voor elke vrouw om volledig zichzelf te zijn. Geen co-sharing, maar een intieme omgeving waar vrouwen samenkomen om zich te verbinden met hun innerlijke kracht, zachtheid en ontspanning. De cirkel is doordrenkt met liefdevolle energie, zodat elke vrouw kan bloeien en groeien op haar eigen unieke pad.

Wat kun je verwachten?
- Begeleide meditatiesessie om je geest te kalmeren en angst los te laten, waardoor stralend zelfvertrouwen ontstaat.
- Cirkelgesprekken: Vrouwen worden uitgenodigd om te delen wat er in hun leven gebeurt, zonder oordeel. De kracht van luisteren en gedeelde ervaringen zorgt voor diepe verbindingen.
- Rituelen voor reiniging en het loslaten van belemmerende overtuigingen die je beletten te stralen.

Intenties van de cirkel:
Circle of Radiance is een magische en liefdevolle vrouwencirkel waar vrouwen een diepe heling kunnen ervaren, hun innerlijke licht kunnen laten stralen en omarmd worden in een veilige, zachtaardige en ontspannende omgeving. Het is een plek waar ze kunnen rusten, opladen, groeien en zichzelf herontdekken te midden van gelijkgestemde zielen. In deze cirkel kunnen vrouwen hun ware potentieel omarmen en een leven van vreugde en vervulling creëren.

Wacht niet te lang, want we houden het intiem met nog maar 5 beschikbare plekken.

Informatie

08 okt 2023
19.00 - 21.00
15,00

Waar?

Stichting Eigen Wij
Voorweg 112
2632DD Zoetermeer

Contact

Circle of Radiance: Een uniek vrouwenevenement