07apr 2023
Ont-dek je Zelf | Wajid Paas Retreat

satsang.world
Den Haag

Dit retreat is bedoeld voor mensen die hun pure bewustzijn willen ont-dekken, opnieuw ont-dekken of stabiliseren. Voor alle mensen kortom, die het pad van bewustwording bewandelen. Je bent van harte welkom bij je Zelf!

Dit weekend gaat helemaal over jou. Over wie of wat je werkelijk bent; je zuivere staat van zijn.Dit retreat is bedoeld voor mensen die hun pure bewustzijn willen ont-dekken, opnieuw ont-dekken of stabiliseren. Voor alle mensen kortom, die het pad van bewustwording bewandelen.Met het Boek der Geheimen als leidraad, gaan we via verschillende meditatie-technieken steeds opnieuw naar de zelfde plek: je ware Zelf.Geen omwegen, maar directe ervaring. Je zult verrast zijn hoe eenvoudig het eigenlijk is om jezelf te ervaren als pure vrede, pure liefde, puur bewustzijn.

Prem Mizza begeleid de individuele sessies en de groepssessies. Hierbij ontdek je welke techniek voor jou werkt om je Zelf te ervaren. Ook onderzoek- en ontdek je hoe je om kunt gaan met uitdagingen en obstakels op het padloze pad. Denk aan onderwerpen als "Hoe blijf ik in deze staat van bewustzijn, want ik lijk er steeds weer uit te vallen?" of “Hoe leef ik dit in de gewone wereld?” Want dat laatste is natuurlijk waar het uiteindelijk om gaat..

Freddy Xensy & Jarina Mahina van Natural Healings Amsterdam Forest leggen ons op vrijdag- en zaterdag avond in een klankbad voor een innerlijke droomreis; een Inner Dreaming Sound Journey. 

Het hele programma staat op onze website en in het Facebook event.

Je bent van harte welkom bij je Zelf! Mizza, Frederik en Jarina.

Informatie

07 apr 2023 t/m 09 apr 2023
08.00 - 17.00
150,00 Bijdrage voor 3 dagen: €150 inclusief koffie, thee, ontbijt en lunch. Vroegboekkorting tot en met 15
Minimaal 10 deelnemers.
Maximaal 25 deelnemers.

Waar?

Wajid Osho Meditatie Centrum
Prins Hendrikplein 1
2518JA Den Haag

Ont-dek je Zelf | Wajid Paas Retreat