13mei 2023
Moederdag SPECIAL: Ontmoeting met jouw Voorouders & het Collectieve Moederveld

Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Op Hodenpijl ~ Schipluiden

Een prachtige dag om te reizen op de drum naar jouw Voorouderveld en (letterlijk) tot 7 generaties terugstappen in jouw Moederlijn. Om vervolgens het collectieve Moederveld te ontmoeten en daar te ontvangen, te ervaren wat voor jou van belang is.

Alles wat jij nu, in dit leven bij je draagt, wie jij bent geworden, als vrouw, als man, gaat 7 generaties terug. Althans, het gaat natuurlijk veel verder terug. De ervaring leert, ook mijn ervaring, dat dit deel van jouw voorouderlijke geschiedenis nog echt voelbaar is, in en door jou. 

Natuurlijk ben jij jouw eigen unieke jij. En wellicht herken je ook een gevoel van: “dit is niet van mij”. Je voelt dat je iets bij je draagt, en dat ‘iets’ klopt niet met hoe jouw leven nu ís: een emotie, een patroon wat je maar niet doorbroken krijgt, een zwaarte, een leegte, een onverklaarbaar verdriet?

Of, je voelt dat er kwaliteiten in jouw verborgen zitten, die je (nog) niet écht kunt léven! In jouw voorouderlijke lijn, zit of leeft een oerkracht, de heks, een wizard, een God(in), de bron… Om daar weer mee in contact te komen, kan ongelooflijk helend Zijn. Steun geven. Een nieuwe vorm van zachte draag- en daadkracht.

Door (letterlijk) terug te stappen in jouw Moederlijn, ga je op een ander niveau een dieper begrijpen en ervaren voor jij in essentie Bent, voorbij allerlei lagen. Je kunt daar laten wat niet van jou is. Meenemen wat dienend is, in dit leven, voor jou. Heler zijn

Deze dag staat gepland in de prachtige Kerk van Op Hodenpijl. Alleen dat is al een feestje.

Informatie

13 mei 2023
10.00 - 17.00
111,00 inclusief lunch
Minimaal 20 deelnemers.
Maximaal 52 deelnemers.

Waar?

De Kerk van Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Op Hodenpijl ~ Schipluiden

Moederdag SPECIAL: Ontmoeting met jouw Voorouders & het Collectieve Moederveld