15apr 2023
Maak jezelf vrij met Belly-Qi-Dans en Yoga

Liefdevol yoga en Belly-Qi-Dance
Zoetermeer

Maak je vrij met Belly-Qi-Dance en Savasana XL

Belly-Qi-dance is een helende dans gebaseerd op Egyptische buikdans aangevuld met energetische oefeningen vanuit Qi-gong, Tao en Tantra. We doen oefeningen om spanningen lost te laten en jouw levensenergie te versterken. Je doet mooie dansbewegingen en je komt beter in je buik en bekken, je krachtbron.Na deze heerlijke energetische beleving mag je gaan liggen op je mat terwijl je begeleid wordt naar heerlijke XL Savasana houdingen. Savasana is een herstellende yoga houding die diepe ontspanning in lichaam en geest brengt. Dekens onder je rug en benen zorgen voor extra comfort. Welke vorm van sensatie of weerstand je ook tegenkomt, je verzacht met je ademhaling en meditatie.

Dansen doet Dhyana al sinds ze een klein meisje is. Dit begon met ballet maar daarna volgden nog vele andere dansvormen. In 1999 ontdekte ze de Egyptische buikdans en deze dans heeft haar nooit meer losgelaten. Ze ontdekte de helende werking van dans en besloot na het afronden van haar studie de opleiding dans-en bewegingsexpressie, ook in het groepswerk te doen. Na het afronden van haar opleiding medische Qi-Gong was het plaatje compleet en werd alle opgedane kennis en ervaring samengevoegd in haar bedrijf Belly-Qi-Dance. Sinds 2017 geef ze Belly-Qi-Dance aan vrouwen van 11 tot 74.

Manon is een liefdevolle, gediplomeerde yoga docente en gespecialiseerd in verschillende yoga vormen (Yin, Hatha, Restorative, Nidra).
De lessen van Manon zijn zacht, ontspannend en meditatief. In haar vorm van lesgeven staat het voorop dat je je lichaam en geest beleefd als een liefdevolle partner.

Informatie

15 apr 2023
14.00 - 16.30
0,00

Waar?

Stichting Eigen Wij
Voorweg 112
2715 NG Zoetermeer

Maak jezelf vrij met Belly-Qi-Dans en Yoga