08feb 2023
Sjamanisme, de Basis ~ Jouw Pad naar Zijn

Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Scheveningen - Den Haag

- Ik kijk terug op 4 avonden, die mij steeds weer hebben verwonderd. Wat een rijkdom heb ik ontvangen, die mij óók niet meer loslaat, want de Kennis wil zélf ont-dekt worden. Dat geeft mij zelfvertrouwen! - (Aaltje)

Het opnieuw in contact komen met deze oeroude levens-wijsheden heeft mij laten zien en voelen wat er in mij leeft, heeft geleefd en wat ik te leven heb, als ik daar maar in durf te geloven. Het heeft mijn contact met en het vertrouwen in de natuur, en alles wat er is, herstelt en verdiept.Het heeft mij laten zien wat schaduw is, en wat licht. Zonder licht, geen schaduw. Het heeft mij laten voelen hoe groot en sterk de verbinding is met álles om ons heen; hoe de bomen, de wind, de maan en de sterren met elkaar communiceren. Het heeft mij in contact gebracht met een manier van ‘dood’-gaan, zodat ik nog meer kon voelen wat leven is. Het heeft mij laten zien dat niets voor niets is en dat er altijd hulp is. Leven heeft een ritme. Net als ademen. Net als de seizoenen. Net als dat iedere dag de zon op gaat en ook weer onder. En als je jouw ritme vindt, binnen het ritme van het leven, dan is dat een groot cadeau. Dan gaan de dingen kloppen. In het ritme van je hart.

Deze avonden zullen bijdragen in het (her-) vinden of bekrachtigen van jouw natuurlijke ritme en zijn. We zullen o.a. gaan trancereizen op het ritme van de drum, onze voorouders ontmoeten, met klank werken, jouw klank, en het levenswiel lopen.

Ik werk oprecht met maximaal 6 zielsverwanten, zodat er voor iedereen genoeg tijd en ruimte is voor een gegronde ervaring.

Informatie

08 feb 2023 | 15 & 22 februari ~ 08 maart
19.00 - 22.00
375,00 incl. voeding voor lichaam & ziel
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Koek & Hopi
Keizerstraat 40B
2584 BK Scheveningen - Den Haag

Sjamanisme, de Basis ~ Jouw Pad naar Zijn