Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25sep 2022
Magische meidencirkel

Praktijk la Rose in samenwerking met Lichtbloemcoaching
Den Haag

Als meiden samenkomen, kan er een magische energie ontstaan. De magische Meidencirkel is een plek voor meiden van 11-16 jaar waarin je kennismaakt met ceremonies, rituelen, meditaties, affirmaties en magische krachten in jezelf en uit de natuur.

Als meiden samenkomen, kan er een magische energie ontstaan. Om je dat te laten ervaren, hebben we de Magische Meidencirkel opgericht. Een plek voor meiden van 11-16 jaar waarin je kennismaakt met ceremonies, rituelen, meditaties, affirmaties en magische krachten in jezelf en uit de natuur. Kortom, een veilige plek waar wij je helpen het contact met jezelf en leeftijdsgenoten te verdiepen. Een gezellige, ontspannen sfeer staan hierbij voorop!

Wat kun je verwachten?
Meidencirkels zijn gebaseerd op vrouwencirkels en hebben als doel meer te verbinden met jezelf en jouw eigen kracht zodat je op ieder moment keuzes kunt maken vol zelfvertrouwen. In meiden- en vrouwencirkels zijn we allemaal zusters en allemaal gelijk.

De middagen zijn gevuld met girlstalk met een positief doel, relax momentjes, gezelligheid en lol! We delen verhalen en ervaringen, lachen, huilen en luisteren met lekkers en kopje thee. Daarnaast hebben we leuke oefeningen waarmee je jezelf beter leert kennen en uitspreken. Denk aan moodboards maken, schilderen, bewegen, mediteren, visualiseren, tekenen, voelen, schrijven, dansen, zingen en het ontdekken van de natuurlijke schatten in de duinen. Alles met een tikkie magie!
De magische meidencirkel is er voor alle rustige, stoere, speelse, gekke, gevoelige, pipi langkous, jongensachtige, prinsessen meiden van 11-16 die lekker zichzelf willen zijn en dat misschien af en toe spannend vinden. Wees en voel je welkom, precies zoals je bent!
 

Informatie

25 sep 2022 | De workshop is voor meiden van 11-16 jaar die op een luchtige en gezellige manier in contact willen komen met hun intuïtie, hun vrouwelijke kracht en de magie van spiritualiteit en samenzijn.
14.30 - 17.00
15,00 Dit bedrag is inclusief lekkers en een kadootje!

Waar?


Rietzangerlaan 2a
2566 CV Den Haag

Magische meidencirkel