26jan 2022
Kracht van ademhaling

De Zeeboezem
Online

Rust in je hoofd. Wie wil dat nou niet. Ervaar wat een bewuste ademhaling voor jou kan doen. De rust die je ervaart en de energie die je krijgt, als je, je gedachtes kan laten voor wat het is en je de focus kan houden op je ademhaling.

Heb je, je wel eens afgevraagd, waar de onrust in je hoofd vandaan komt? Wat deze onrust met je doet? Lukt het jou om deze onrust om te zetten naar rust en ontspanning voor zowel lichaam als geest?Het  mooie is dat we een gereedschap hebben, die we kunnen gebruiken om de onrust in ons hoofd om te zetten naar ontspanning. Een gereedschap wat we 24/7 bij ons hebben, wat niets kost qua geld. Het kost je hoogstens 3 x 10 minuten per dag van je tijd. Tijd die jij jezelf mag geven voor een moment voor jezelf, voor ontspanning en rust in je hoofd. 

Dit gereedschap is de ademhaling. Ademhaling is de belangrijkste beweging die we maken in ons lichaam. Geen ademhaling betekend geen zuurstof en dus geen leven in ons lichaam.Onbewust halen wij adem, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Het is een automatische beweging, waar we niet meer over hoeven na te denken.Doordat we er niet over nadenken, zij we er ook niet meer bewust van, wat een bewuste ademhaling voor ons kan betekenen:

  • Meer energie
  • Meer rust in ons hoofd
  • Meer ontspanning
  • Meer vertrouwen
  • Betere focus en helderheid
  • Beter is staat om (belangrijke) beslissingen te maken

Wil jij ervaren wat een bewuste ademhaling voor jou kan betekenen? Vanaf 12 januari 2022, ga ik iedere woensdag om 19:30 een uur online, waar in ik meer vertel over deze bewuste ademhaling en we gaan samen ook oefeningen doen, om jezelf daarin te trainen. 

 

 

 

Informatie

26 jan 2022 | Iedere woensdag avond
19.30 - 20.30
9,00 Kijk voor meer informatie op: https://www.dezeeboezem.com/behandelingen-trainingen

Waar?

Den Haag
Weimarstraat 443
2562 HN Online

Kracht van ademhaling

Wat doe ik nog meer?

De Zeeboezem
Zelfrealisatie
Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling
De Zeeboezem
Den Haag
Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling vanuit een holistische visie, op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Wat bijdraagt aan ontspanning en energie. Vandaar uit ga je jouw doelen en dromen waarmaken. Volg je hart, jij bent het waard.
De Zeeboezem
21jan
Spreekuur
Reiki-Klankschalen behandeling
De Zeeboezem
Den Haag
Ervaar een Reiki behandeling in Den Haag. Waar mijn doel is, jou een ontspannen behandeling te geven, waardoor je vermoeidheid minder wordt, meer rust in je hoofd gaat ervaren, waardoor je meer energie gaat krijgen.
De Zeeboezem
Reiki en magnetiseren
Ervaar de ontspanning en energie na een Reiki Behandeling
De Zeeboezem
Den Haag
Reiki, betekent universele levensenergie. Deze levensenergie geeft ontspanning en kan pijn verzachten, door de handen op het lichaam van een mens te leggen. Menselijke aanraking is het overdragen van liefde, rust, ontspanning, warmte en zorgzaamheid.
De Zeeboezem - BLY EI Trainingen
Voedingsadvies & Coaching
Fysieke gezondheid
De Zeeboezem - BLY EI Trainingen
Den Haag
Hoe voedt jij je op fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel en spiritueel niveau? Ben jij je bewust hoe belangrijk deze voedingselementen voor je zijn? Ik wil jou helpen en advies geven om deze elementen waar nodig te verbeteren.
De Zeeboezem
27jan
Spreekuur
Wandelcoaching
De Zeeboezem
Den Haag
Wil jij je weer fitter, energieker en positiever voelen, waardoor je ook de inspiratie vindt om je doel/droom te gaan volgen en te realiseren? Dat kan. Tijdens een wandeling in de natuur gaan we samen aan de slag aan jouw doelen en dromen.