Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

12dec 2021
Workshop Stembevrijding - De stem van Licht

Bloeiende Stem - Sarah Mareels
Den Haag

Deze stembevrijdingsdag heeft als thema Licht. Schijnt jouw Licht al in deze wereld? Waar sta je jezelf misschien nog in de weg? Door creativiteit zonder oordeel of prestatie-druk in te zetten, kan ons authentieke Zelf, ons Licht, tevoorschijn komen.

Deze stembevrijdingsdag heeft als thema Licht.  Op 21 december vieren we immers de winter-zonnewende, of op 25 december Kerst, allemaal feesten van Licht. Letterlijk gezien, worden de dagen nu weer langzaam langer. We kunnen ook symbolisch naar de betekenis van deze tijd kijken. Een tijd in het teken van de geboorte van Licht. 

Mag jij jouw Licht in deze wereld laten schijnen? Mag jij jezelf zijn, jouw talenten aan het licht laten komen? En waar sta je jezelf misschien nog in de weg? Inzicht in je patronen en wéten dat je de dingen anders wil aanpakken is een goede eerste stap. Toch blijkt het weten meestal onvoldoende om blijvende verandering in gang te zetten en om de energie die in de patronen vastzit weer te laten stromen. Door creativiteit zonder oordeel en zonder prestatie-druk in te zetten, laten we ons hoofd even met rust en krijgt een diepere laag, onze gevoelswereld, de gelegenheid zich te ontvouwen. We herwinnen stap voor stap vertrouwen in ons oorspronkelijke en authentieke Zelf. In mijn workshops maak ik gebruik van Muziek, Stembevrijding, Biodanza, Sharing circles, Tekenen. 

Deze workshop maakt deel uit van een cyclus van 5 stembevrijdingsdagen. Het is ook mogelijk om aan een "losse" workshop deel te nemen. 

Informatie

12 dec 2021
10.00 - 16.00
85,00 incl 21% BTW / €75 indien aanmelding voor de hele cyclus

Waar?

De Cirkel van Bhavana
Wognumstraat 126a
2547TS Den Haag

Workshop Stembevrijding - De stem van Licht