09sep 2021
Biodanza in wekelijkse groep

Biodanza 4 Happiness
Leidschendam

Biodanza, de dans van het leven. De dansen in biodanza lijken eenvoudig en dat zijn ze gelukkig ook. Iedereen kan biodanza dansen. Een vreugdevolle manier om meer verbinding te maken met jezelf, de ander en het leven. Biodanza, gewoon doen!

Wat is biodanza? 

Biodanza lijkt een beetje op dansexpressie op gevarieerde muziek; het is een combinatie van bewegen, contact en ervaren. Het kan je helpen om meer in balans te komen, je blijer, meer ontspannen en levendiger te voelen. Biodanza heeft een sterke wetenschappelijke (theoretische) basis; kent wortels in de menswetenschappen en biologie. Daarnaast liggen er decennia van praktijk- en onderzoekservaring besloten in de methode van biodanza. De combinatie van dans, muziek en lesopbouw, maakt iedere dans dan ook tot een bijzondere ervaring. Biodanza laat je bijna ongemerkt contact maken met je gevoel van levensvreugde, eigenwaarde en  verbondenheid. Door te dansen verbetert dan ook je zelfwaardering. Ook neemt je gevoel van welzijn toe. Het mooie is dat je nergens moeite voor hoeft te doen. De muziek, de dansen en de mededansers doen ‘het werk’. Hierdoor nemen plezier en liefde voor het leven in en om je heen vanzelf toe. Biodanza is hiermee ook een eenvoudig pad van menselijke ontwikkeling, waarbij je een diepere verbondenheid aan gaat, met de rijkdom aan leven in en om ons heen.

Ik geef ook wekelijks les op woensdagavond in Den Haag-Vogelwijk en op vrijdagmorgen, in Leidschendam. Kijk voor meer info op mijn website.

Informatie

09 sep 2021
19.45 - 22.00
30,00 Introductiekaart voor 30 euro voor 3 lessen in 4 dansweken voor mensen zonder biodanza-ervaring

Waar?

Buurthuis "Heuvelhonk"
Burgemeester Sweenslaan 6
2262EB Leidschendam

Contact

Biodanza in wekelijkse groep