22jun 2021
Kom in volledig contact met jezelf - Individuele retraite

Regina Cové, praktijk voor bewustwording
Woubrugge

Ben je toe aan wat ontspanning, rust, ruimte en natuur? Trakteer jezelf op een privé-retraite in Woubrugge! Deze retraite staat in het teken van weldadige behandelingen en mooie inzichten. Je komt als herboren thuis.

Een opladend en verfrissend verblijf in Woubrugge

Een midweekje weg dat volledig om jou draait. Om jouw ontspanning en bewustwordingsproces. Dat klinkt toch fantastisch? Vol trots presenter ik je mijn nieuwe aanbod: een privé retraite! Wat houdt dat in? Van dinsdagavond tot donderdagmiddag verblijf je bij mij thuis in het prachtige en rustige Woubrugge. Ik leg je helemaal in de watten met heerlijke behandelingen en oefeningen. Tijdens deze dagen laat je je verwennen, rust je uit, ontspan je en doe je waardevolle inzichten op. Het is net een kleine vakantie met een bijzondere inhoud: Het gaat alleen om jou. 

Op het programma staan onder andere wandelingen door de natuur, yoga en meditatie, voetreflexmassage, heerlijke gezonde maaltijden, een ontspannende hoofd- en handmassage, ademhalingsoefeningen, een les over energieruimtes, het aura en het werken met stemvorken. De maaltijden worden volledig afgestemd op jouw dieetwensen. 

Voor meer informatie en reserveren kijk op mijn website. 

 

Informatie

22 jun 2021 t/m 24 jun 2021
19.30 - 15.00
420,00
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 1 deelnemers.

Waar?


Watermunt 10
2481CE Woubrugge

Kom in volledig contact met jezelf - Individuele retraite