Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13feb 2021
Online workshop voetreflexmassage

Praktijk Regina Cové
Den Haag

Een uurtje ontspanning tijdens de lockdown Mis jij het ook zo? Het af en toe eens heerlijk en vakkundig gemasseerd worden? Een uurtje dat helemaal voor jou is en waarin je alles kunt loslaten en volledig mag ontspannen? 

Een uurtje ontspanning tijdens de lockdown
Mis jij het ook zo? Het af en toe eens heerlijk en vakkundig gemasseerd worden? Een uurtje dat helemaal voor jou is en waarin je alles kunt loslaten en volledig mag ontspannen? 
Veel van mijn cliënten laten weten dat ze mijn behandelingen zo missen. Ik kijk zelf ook halsreikend uit naar het moment dat ik jullie weer mag gaan behandelen. Fysiek contact is zo belangrijk voor ons welzijn:  liefdevolle aanrakingen versterken onze weerstand,  verminderen stress en versnellen het genezingsproces. Daarom werk ik ook het liefst  via het lichaam.
Om toch iets voor jullie te kunnen betekenen tijdens de lockdown heb ik een mooi nieuw aanbod gecreëerd: een online workshop voetreflexmassage. Tijdens deze workshop begeleid ik jou en een dierbare via Zoom terwijl jullie elkaar een uur lang een heerlijke voetreflexmassage geven. Tijdens de workshop kun je mij ook vragen stellen en geef ik op verzoek tips voor het behandelen van specifieke klachten.
Ook meedoen?
Aanmelden kan via een email naar info@reginacove.nl

Informatie

13 feb 2021
19.30 - 20.30
Per duo €55,- (€22,50 per persoon)

Waar?

online

Den Haag

Online workshop voetreflexmassage