13feb 2021
Bevrijd je van je innerlijke Dramaqueen!

Amazone Counselling
Den Haag

Rollen mensen met hun ogen als ze onenigheid met jou hebben? Voel je zelf ook wel dat je niet zo handig omgaat met conflicten? Wil je het best anders aanpakken, maar weet je niet hoe? Zet de eerste stap met deze speelse, interactieve workshop!

Geen theoretische verhandelingen maar direct de theorie in de praktijk brengen. Dat doen we met het Dramadriehoek-spel en 'Verstand uit, Egotoestand aan!' In het eerste spel ga je ervaren waarom ruzies en conflicten zo vaak volgens een vast en vervelend patroon verlopen én proef je hoe het ook anders kan. Het spel 'Verstand uit, Egotoestand aan!' laat je ervaren hoe je eenzelfde conflict vanuit verschillende gedragspatronen kunt laten escaleren óf juist in harmonie uitpraten dan wel oplossen.

We gaan werken vanuit casussen uit jullie eigen leven. En ondanks de lichte toonzetting van de workshop geldt altijd: de deelnemers respecteren elkaar en elkaars verhaal.

Na de workshop heb je meer zicht op je eigen ingesleten patronen in conflicten, ruzies of andere crisissituaties. En heb je handvatten om zelf verder mee te oefenen om betere keuzes te maken in zulke omstandigheden. De mensen om je heen gaan jouw voormalige innerlijke Dramaqueen nog missen!

Corona-update: de workshop vindt alleen doorgang als dit kan in lijn met de dan geldende maatregelen. Het aantal deelnemers is teruggebracht tot 4 zodat we ruimschoots de 1,5 meter afstand in acht kunnen nemen. Locatie Het Coachhuis heeft hygiënemaatregelen waar wij aan ons kunnen houden en die vooraf door mij met deelnemers worden gedeeld. En uiteraard geldt: heb je gezondheidsklachten, dan blijf je thuis. Je ontvangt dan het inschrijfgeld terug.

Foto: Luz Fuertes, unsplash

Informatie

13 feb 2021 | inloop vanaf 13.50 uur
14.00 - 16.00
35,00 inclusief btw
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Het Coachhuis
Raamweg 4
2596HL Den Haag

Contact

Bevrijd je van je innerlijke Dramaqueen!