20dec 2020
Shamanic Midwinter Celebration ~ Honoring the Old, Welcoming the New

Nanna Nicole ~ Manoa.nu
Den Haag - Scheveningen

De dag voor we de winter in gaan bewegen we en staan we stil bij het ‘oude’ wat ons niet meer dient. Wat zit er in jouw systeem wat niet meer klopt bij wie je nu bent? En wat wil je meenemen in de nieuwe cyclus van tijd die eigenlijk niet bestaat?

Het zijn – op zijn zachtst gezegd - bijzondere tijden waarin we nu leven. Op heel veel vlakken en diepe lagen wordt duidelijk dat het ‘Oude’ niet meer werkt. Het Nieuwe is voelbaar. Soms zichtbaar. En het heeft nog tijd nodig. Hoe lang, weet niemand nog. Alleen het Nieuwe zelf.

De dag voor we officieel de winter in gaan - de periode van rust en bezinning – bewegen we door en staan we stil bij het ‘oude’ wat ons, wat jou, niet meer dient. Wat zit er in jouw systeem wat niet meer klopt bij wie je nu bent? En wat wil je meenemen in de nieuwe cyclus van tijd die eigenlijk niet bestaat?

We gaan dansen, diep zakken in ons lichaam en alle lagen er omheen, reizen op de drum, stilstaan, bewegen, verbinden, en zoals ieder seizoen zal het Medicijnwiel haar werk doen om loepzuiver voelbaar te maken wat voor jou er toe doet. Een dag voor jou. Jouw binnenwereld. Lachen, huilen, schreeuwen, fluisteren, stil zijn... Het is allemaal welkom. Voelen dat je lééft.

Informatie

20 dec 2020
10.00 - 17.00
95,00 incl.

Waar?

Ruimte aan Zee
Keizerstraat 40B
2584 BK Den Haag - Scheveningen

Shamanic Midwinter Celebration ~ Honoring the Old, Welcoming the New