01nov 2020
Sjamanisme ~ Mini Vision Quest

Manoa.nu Natuurgeneeskunde
Den Haag - Scheveningen

Een Quest is in eerste instantie een cadeau aan je zelf, pure tijd voor jou. En dat wat je meeneemt van de berg, is een cadeau van jou voor de wereld om je heen.

Een Mini Vision Quest. Gewoon in 'onze' eigen Scheveningse duinen van het Westduinpark. Een Mini Quest om te kunnen ervaren wat de natuur jou te vertellen heeft, en wat jij de natuur misschien te vertellen hebt... In stilte. Alleen. Op 1 plek. Jouw plek. Jouw eigen Heilige Ruimte. Zonder enige afleiding. Geen telefoon, geen horloge, geen boek, geen eten, geen... Alleen jij. En de natuur. En dat wat gezien, gevoeld en gehoord mag worden. In contact. Met alles. 

Van oorsprong, of in ieder geval zoals ik het ken en heb ervaren, duurt een Vision Quest 4 hele dagen en 4 hele nachten. Van zonsopgang tot zonsopgang. 4 dagen en 4 nachten, alleen, in de natuur, met een slaapzak, een zeiltje tegen de regen, en genoeg warme kleren & water. Een ervaring die niet snel vergeten zal worden. Die neem je de rest van je leven mee.Om te proeven aan deze ervaring, wat een Vision Quest kan betekenen, hoef je niet persé 4 dagen en 4 nachten in het bos te zijn. Ja, het is een compleet andere ervaring, dat is een feit. En, een halve dag, helemaal alleen, buiten, zonder afleiding en een gegronde voorbereiding, kan al zó veel brengen. Ook dat is mijn ervaring.

Voor deelname hebben we contact en een telefonische of schriftelijke intake. En zal ik nog praktische zaken met je delen. Voel je een 'ja' van binnen, dan ben je natuurlijk van harte welkom! Er is plek voor maximaal 4 mini-questers.

Informatie

01 nov 2020
6.00 - 16.00
125,00

Waar?

Westduinpark & Ruimte aan Zee
Keizerstraat 40B
2584 BK Den Haag - Scheveningen

Sjamanisme ~ Mini Vision Quest