Intuïtief Schrijven

Sarah Muiderman - Intuïtief Schrijven
Den Haag

Al schrijvend luisteren naar wat jouw intuïtie je wil vertellen.

Intuïtief schrijven is luisteren naar jezelf met je pen op het papier. Het opschrijven van je verlangens, je wensen, je dromen. Zonder te stoppen, zonder te verbeteren.

Intuïtief schrijven wordt ook wel meditatief schrijven genoemd, of reflectief schrijven. Het lijkt op dagboekschrijven, maar bij intuïtief schrijven is er altijd een afbakening in tijd of vorm. Ik begeleid jullie met afwisselende oefeningen. Flowschrijven geeft inzicht en helderheid – en het is ook heel erg fijn om te doen.

We schrijven in groepjes. Verhalen worden gedeeld, er is herkenning. We geven geen feedback op elkaars teksten. Je schrijft voor jezelf. 

Je kunt bij mij ook terecht voor individuele schrijfsessies. Ik ben sinds 2015 gediplomeerd coach, ik coach schrijvend. We praten niet veel. Ik stel weinig vragen. Jij schrijft over welk onderwerp dan ook, en dat geeft inzicht. 

Over Sarah Muiderman - Intuïtief Schrijven

Ik ben Intuïtief Schrijfcoach en -trainer. Tijdens het schrijven kom je dichterbij jezelf. Je hoeft niet af te stemmen op mij als coach, je stemt af op jezelf. Je leert jezelf kennen. Mijn hartendoel is dat jij jezelf volledig accepteert en dat je jezelf werkelijk ziet. Deelnemers waarderen mij om mijn warmte, veiligheid, humor en de wetenschap dat alles er mag zijn. 

Naast Intuitief Schrijfcoach ben ik ook aurareader. Ik heb de vierjarige opleiding bij het centrum voor effectieve intuitie succesvol afgerond. Voor meer informatie, zie feder-intuitie. 


Sarah Muiderman - Intuïtief Schrijven

Sarah Muiderman

De Savornin Lohmanlaan 517
2566AN Den Haag

Lid van beroepsvereniging

    Beroepsvereniging voor Aurareaders
Intuïtief Schrijven