Aromatherapie Consult en Behandeling

Veritarôm
Wassenaar

Aromatherapie is een holistische behandelvorm die gebruik maakt van etherische oliën om jouw gezondheid en welbevinden op een natuurlijke manier te versterken.

Heb je moeite met in slaap vallen, last van stress gerelateerde klachten of concentratie problemen? Of wil je je gewoon eens meer kunnen ontspannen? Boek dan een afspraak met Vera voor een Persoonlijk Aromatherapie Consult. 
Zij is een ervaren en IFA gecertificeerd aromatherapeut en BIG geregistreerd verpleegkundige.

Aromatherapie is een holistische behandelvorm die gebruik maakt van etherische oliën om jouw gezondheid en welbevinden op een natuurlijke manier te versterken. Het is een behandelvorm die al eeuwen bestaat. En zij wordt vaak complementair genoemd, omdat zij regelmatig aanvullend is op al ingezette therapie en zorg.

Aromatherapie werkt het beste via de neus en de huid. Daarom zijn aromatherapie en aromazorg toepassingen bijna altijd gericht op inhalaties, huid- en haar producten, massages, kompressen of baden.

 

Klachten waarbij aromatherapie onder andere kan ondersteunen:

 • Klachten van stress, angst of slapeloosheid
 • Concentratie problemen
 • Verkoudheid en andere luchtweg gerelateerde klachten
 • Kalknagels of athleten voeten
 • Menopauze gerelateerde klachten
 • Misselijkheid
 • Droge huid
 • Onrust bij Dementie
 • Onrust aan het einde van het leven

 

Wat kun je verwachten

 • Een Aromatherapie consult is een één op één afspraak waarin jouw wensen en klachten centraal staan.
 • We gaan in dit consult uitgebreid in op jouw specifieke aandachtsgebied  waar jij ondersteuning in zoekt.
 • Je krijgt onderbouwd advies welke etherische oliën en welke aromatherapie behandeling jou het beste zullen kunnen ondersteunen.

Een aromatherapie consult of behandeling duurt ongeveer drie kwartier.

 

Kosten 

Een Aromatherapie consult of behandeling kost € 55,-

 

 

Over Veritarôm

Mijn naam is Vera Uit de Weerd. Ik ben een internationaal gecertificeerd (IFA) aromatherapeut, BiG geregistreerd verpleegkundige en natuurlijk parfumeur. Het mensen ondersteunen naar een goede gezondheid zit denk ik gewoon in mijn dna. Want het geeft mij altijd heel veel voldoening.

Daarnaast heb ik ook een hele grote liefde voor natuurlijk geuren, voor aromatherapie en voor biologische etherische oliën.
Tijdens mijn verpleegkundige opleiding kwam ik in het VU ziekenhuis voor het eerst in aanraking met Roomse Kamille. Dat werd daar gebruikt voor het ontsmetten van wondjes. En daar gingen mijn ogen van open. Want wat biedt de natuur toch zoveel goeds: mooie etherische oliën, extracten, infusies, het werd een deel van mijn levenspad. Eerst voor mijzelf, toen voor mijn gezin, en later ook professioneel.

Ik werk vanuit mijn praktijkruimte in Wassenaar. Daar geef ik naast aromatherapie consulten en behandelingen ook verschillende Aromatherapie workshops. 

Wil je meer weten?
Neem dan contact met me op of kijk eens op de website. Want daar vind je veel informatie over etherische oliën en verder ook goede recepten en tutorials.


Veritarôm aromatherapie

Vera Uit de Weerd

Zijdeweg 18
2244 BG Wassenaar

Lid van beroepsvereniging

Aromatherapie Consult en Behandeling