Holistic Law Practice

Advocatenkantoor Baldew
Den Haag

Heb je een advocaat in een familiezaak nodig en wil je op een holistische manier je zaak benaderen en zo de pijn van verlies draaglijk houden voor iedereen en met name voor je kinderen, neem dan contact met mij op.

Een echtscheiding kan op een positieve manier aflopen, maar helaas ook op een negatieve manier. Als dit op een negatieve manier verloopt, kunnen beide personen pijn, verdriet en stress ervaren. De scheidende partners hebben eens van elkaar gehouden. Het is daarom van belang dat beide partners tijdens de echtscheiding de pijn doorleven en hun ei kwijt kunnen. Praten, de pijn delen en blijven communiceren over de gevoelens is daarbij van groot belang. In deze situaties kan familieopstelling uitkomst bieden.

Familieopstelling

Tijdens een echtscheiding zitten de emoties vaak in de weg. Het is lastig om een oplossing te bedenken waar beide personen het mee eens zijn. Het is goed om die emoties te delen, maar niet als deze emoties jou de baas zijn. Een familieopstelling zal hiervoor de perfecte oplossing zijn.

Een familieopstelling kan ondersteuning bieden bij het maken van een ouderschapsplan. Door de verkregen inzichten in de familieopstelling kan er veel meer rekening gehouden worden met de behoefte van het kind en van de ouders. Een familieopstelling kan daarnaast inzichten bieden waar men niet eerder aan heeft gedacht, waardoor het innerlijk beeld verandert en ook zorgt voor heling bij echtscheiding. Ook kun je bij een echtscheiding tot inzichten komen waardoor je beter begrijpt waarom het zover heeft kunnen komen bij de echtscheiding. De verkregen inzichten kunnen zorgen voor verbetering in een nieuwe relatie en de zelfliefde. Op alle vlakken van relaties zal dit je inzichten geven. 

Over Advocatenkantoor Baldew

Ik ben ruim 20 jaar al advocaat. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik later mensen wilde helpen om gerechtigheid te vinden. Mijn betrokkenheid bij cliënten is dan ook groot. Ik vind het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot betaalbare rechtshulp en verleen daarom ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand rechtshulp. Ik houd mij bezig met familiezaken, strafzaken en psychiatrisch patientenrecht.


Advocatenkantoor Baldew

Nanda Baldew

Oostergosingel 2
2548 NV Den Haag

Lid van beroepsvereniging

Holistic Law Practice