Holistic Law Practice

Advocatenkantoor Baldew
Den Haag

Heb je een advocaat in een familiezaak nodig en wil je op een holistische manier je zaak benaderen, neem dan contact met mij op. Ook voor behandeling van trauma's kun je contact opnemen. Ik ben gecertificeerd reïncarnatie- en regressie therapeut

Een echtscheiding kan op een positieve manier aflopen, maar helaas ook op een negatieve manier. Als dit op een negatieve manier verloopt, kunnen beide personen pijn, verdriet en stress ervaren. De scheidende partners hebben eens van elkaar gehouden. Het is daarom van belang dat beide partners tijdens de echtscheiding de pijn doorleven en hun ei kwijt kunnen. Praten, de pijn delen en blijven communiceren over de gevoelens is daarbij van groot belang. In deze situaties kan familieopstelling uitkomst bieden.

Familieopstelling

Tijdens een echtscheiding zitten de emoties vaak in de weg. Het is lastig om een oplossing te bedenken waar beide personen het mee eens zijn. Het is goed om die emoties te delen, maar niet als deze emoties jou de baas zijn. Een familieopstelling zal hiervoor de perfecte oplossing zijn.

Daarnaast heb ik een regressie- en reïncarnatie praktijk. Heb je last van depressies, stemmingswisselingen, somatisch onverklaarbare klachten, burn-out of andere vermoeidheidsklachten of voel je blokkades in je leven, waardoor je niet verder komt in je leven neem dan gerust contact op voor een afspraak. 

Over Advocatenkantoor Baldew

Ik ben ruim 20 jaar al advocaat. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik later mensen wilde helpen om gerechtigheid te vinden. Mijn betrokkenheid bij cliënten is dan ook groot. Ik vind het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot betaalbare rechtshulp en verleen daarom ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand rechtshulp. Ik houd mij bezig met familiezaken, strafzaken en psychiatrisch patientenrecht.

Nu heb ik ook een regressie- en reïncarnatiepraktijk. Als advocaat kom ik regelmatig mensen tegen die door het leven getekend zijn en soms zodanig emotioneel of psychisch gehavend zijn dat men niet weet hoe een plek te geven aan alles wat men meemaakt of heeft meegemaakt. De gevolgen van deze trauma’s blijven de mensen achtervolgen. Deze mensen komen vaak vast te zitten in een bepaald gedachtenpatroon en komen daarom niet verder in hun leven. Het kan gaan om verschillende zaken, zoals bijvoorbeeld geen nee kunnen zeggen tegen de werkgever of tegen mensen die veel van je vragen, angsten, fobieën, burn out, emotie-eten, depressieve gevoelens, enzovoorts. Ik voelde het als een nieuwe missie om deze mensen hiermee te helpen. Ik ben nu ook gecertificeerd regressie- en reïncarnatietherapeut.  


Advocatenkantoor Baldew

Nanda Baldew

Oostergosingel 2
2548 NV Den Haag

Lid van beroepsvereniging

Holistic Law Practice